Account Manager @ Minio Studio

Anunt valabil pana la data de 2020-08-06
Companie: Minio Studio
Specializare: Account, Marketing
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Accountul Minio este o persoană foarte importantă în echipă – este principalul motor al unui proiect. Este organizat, disciplinat, iubitor de exceluri, dar și de prezentări, știe să planifice și să delege taskuri astfel încât treaba să iasă bine și la timp. Este mereu în contact cu clienții săi, căutând mereu soluții la problemele pe care le au. Este genul de om de care ți-e foarte drag și nu știi cum te-ai descurca fără el.

La Minio, va lucra pe proiecte integrate, pentru că a trecut demult vremea în care aveam departamente – acum lucrăm în echipe/studiouri multifuncționale. Însă cea mai mare parte a muncii sale va fi în zona de creație, video și digital. Va coordona proiecte ce includ aceste componente, de la dezvoltarea de vizualuri la website-uri, multiple formate de assets digitale.

Astfel, un nou account Minio are o bună expertiză digitală, este organizat, inimos, lucrează bine cu echipa de creație și, mai ales, este atașat de clienții săi. Experiența în agenție este un mare plus (minim 3-4 ani).

Dacă vrei să ne cunoști mai bine, te invităm să aplici!

Aplica la acest job

Branded


Related