Digital Marketing Specialist @ The Good Company

Anunt valabil pana la data de 2020-11-21
Companie: The Good Company
Specializare: Social Media, SEO, PPC, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Daca ai minim 2 ani experienta in PPC, in special in Google Ads si Facebook Ads, daca urmaresti si iti place sa analizezi comportamentul userilor online si stii sa tragi concluziile potrivite, daca te tii la curent cu tot ce mai apare nou in digital si te simti early adopter in general :) atunci e foarte probabil ca locul tau e in echipa noastra de digital.

 

Ce va trebui sa faci:

  • Sa creezi si sa administrezi campanii de Google si Facebook Ads.
  • Sa analizezi si sa raportezi datele din Google Analytics.
  • Sa propui si sa implementezi planuri de digital performance pentru a atinge obiectivele clientilor tai. Sa monitorizezi si sa propui optimizari pentru imbunatatirea KPI.
  • Sa contribui la proiectele de dezvoltare web cu input pentru crearea unui user journey optim, in vederea atingerii obiectivelor pe platformele digitale dezvoltate.
  • Sa oferi suport echipelor de strategie si client service, pentru a propune planuri de comunicare digitala relevante in contextul mediului digital si al clientilor agentiei.

 

Ce skilluri trebuie sa ai:

  • Trebuie sa fii un cunoscator proficient de Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads, dar si Google Suite (Tag manager, Console, My business). Cunostintele SEO si UX reprezinta un avantaj.
  • Trebuie sa folosesti Ms Excel la randament maxim, iar – ocazional – trebuie sa stii sa te descurci onorabil si cu MS PowerPoint. In principiu, intreaga suita Office trebuie sa iti fie la indemana.
  • Cunostintele de limba engleza reprezinta, de asemenea, un avantaj.

Pe parte de soft skills, ne dorim in echipa o persoana organizata, un self starter cu profil analitic, care nu se fereste sa jongleze cu cifre multiple…fara sa scape nimic :)

Crezi ca esti persoana potrivita pentru job?
Lasa-ne un CV si cateva cuvinte despre tine, si hai sa ne cunoastem!

Aplica la acest job

Branded


Related