Digital Specialist @ SmartPoint PR

Anunt valabil pana la data de 2021-03-29
Companie: SmartPoint
Specializare: Social Media, PR, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

The future is digital!
Dacă și tu crezi același lucru, atunci am început cu dreptul.

SmartPoint PR, cea mai mare agenție independentă de comunicare din Romania și SEE își mărește echipa. Dacă știi cât de mult contează creativitatea într-o lume în care cu toții „suntem pe Facebook”, dar ești conștient/conștientă și de rolul esențial pe care îl joacă analiza într-o campanie reușită, te așteptăm să lucrezi cu unele dintre cele mai mari branduri din lume.

 

Cu ce ne-ar plăcea să ne surprinzi?

În primul rând, cu idei care să ne provoace, cu versatilitatea care îți permite să joci cuvintele pe degete în registre diferite și pentru publicuri distincte, cu pasiunea de a găsi cele mai îndrăznețe concepte și activări, dar și cu pragmatismul necesar după acel moment de „Evrika!”.
Asta pentru că experiența de social media management, performance marketing, analytics sunt și ele criterii care ne vor ajuta să-l alegem pe viitorul Smart Digital.
De limba engleză nici nu mai vorbim, cred că știm deja cu toții că it’s a must.

Ce putem promite este că nu te vei plictisi niciodată, dar pentru asta ai nevoie și de un strop de curiozitate, de dorința de a aborda situații și proiecte noi, de pragmatism, tenacitate și, nu în ultimul rând, de inteligență emoțională.

Let’s work smart together!
Te așteptăm în echipa noastră.

Aplica la acest job

Branded


Related