Senior Copy @ FCB Bucharest

Anunt valabil pana la data de 2021-04-16
Companie: FCB Bucharest
Specializare: Social Media, Marketing, Digital, Copywriter
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Daca esti vreunul dintre copywriterii din departament pe care directorul de creatie spera sa nu i-l sufle niciodata alta agentie, sunt sanse sa fii senior.

Daca ai mai bine de cinci ani de pase la deadline cu cs-ul, cd-ul si strategia, si daca n-ai strambat din nas chiar de fiecare data la brief-urile naspa care veneau garnitura la alea okeish, probabil ca esti senior.

Daca esti autonom, organizat si inca iti mai pierzi vremea pe Adweek, CR, Campaign, sunt inca niste semne ca ai fi senior.

Daca nu storyboardezi cu poze, daca nu astepti un regizor sa-ti faca spotul sa incapa in 30, daca scrii radiouri care nu suna ca niste anunturi, e si mai evident ca esti senior.

Daca nu crezi ca agentiile scriu doar cazuri si propun csr-uri de festival, daca inca mai crezi ca job-ul tau nu va fi inlocuit de roboti si site-uri cu freelanceri, chiar gandesti ca un senior.

Si pana o sa scrie concepte vreo inteligenta artificiala, avem un job pentru tine.
Da-ne un mail cu link la portofoliu si un CV sumar, care nu contine liceul absolvit si nici voluntariate din timpul facultatii. Ca doar esti senior.

Aplica la acest job

Branded


Related