Content Marketing Specialist @ Vertify

Anunt valabil pana la data de 2021-04-27
Companie: Vertify
Specializare: SEO, PR, Marketing, E-Commerce, Digital, Copywriter, Content
Tip job: Remote, Full Time
Nivel: Senior, Middle

Căutăm Content Marketing Specialist cu experiență în blogging de brand, campanii de digital PR, familiarizat cu obiectivele campaniilor SEO-focused și gata să facă parte dintr-o agenție în care nu ne rezumăm la a fi doar creativi sau doar tehnici, și în care we love SEO.

Content Marketing Specialist @ Vertify, Award-Winning SEO Agency

Vertify este o agenție creativă de SEO și Content Marketing care vrea să facă din web un loc valoros, cu impact în viețile vizitatorilor la care ajungem, one search result at a time. Reușim asta producând cel mai bun conținut, pe care îl optimizăm pentru a ajunge *exact* la cei care îl caută, și lansând campanii care atrag atenția jurnaliștilor, construiesc reputații și real growth pentru brandurile cu care lucrăm.

Lucrăm cu clienți B2B și B2C din eCommerce, tech, educație, fashion, consulting & more, la nivel global. Suntem în spatele unora dintre cele mai citite blogguri de brand, cu audiențe de sute de mii de vizitatori care găsesc conținutul creat de noi și interacționează cu el - acum avem nevoie de ajutor să ducem acest obiectiv mai departe și să creăm și mai multă valoare.

Ne mândrim că munca noastră este recunoscută la nivel internațional, cu zeci de proiecte finaliste (și câștigătoare) la competiții precum European Content Awards sau European Search Awards, în categorii ca “Best Use of PR in an SEO Campaign”, “Best Use of Content Marketing” sau “Content Strategy of the Year” și avem nevoie de noi co-echipieri pentru a continua să ridicăm ștacheta.

Te recunoști în ceea ce facem?

Atunci scrie-ne cât mai curând - vrem să știm cine ești, cum crezi că își poți valorifica skillurile în cadrul echipei noastre, și ce ai mai făcut înainte relevant pentru ceea ce am face împreună.

 

Responsabilități:

 • Crearea de conținut axat pe Search: Vei crea conținut de brand pentru platformele de blogging ale clienților și vei urmări cum rankează și ce impact aduce în businessurile clienților
 • PR wins care se traduc în SEO success: Vei gestiona campanii de promovare în media care au ca obiectiv apariții și linkuri câștigate editorial. Vei gestiona întreg procesul de la ideation la lansarea campaniei, și vei urmări impactul aparițiilor în traficul organic și în brand awareness
 • Comunicarea rezultatelor în termeni de business growth: Vei fi în contact cu echipele de marketing ale clienților pentru a le comunica rezultatele și valoarea proiectelor de content marketing pe care le gestionezi.

 

Skills:

 • Content creation & management: scrisul este assetul tău cel mai important.
 • Media relations & journalist outreach: Ai instincte bune de PR, un mindset curios și găsești ce este interesant despre un client cu ușurință. Poți crea subiecte care funcționează atât cu obiectivele clienților cât și cu nevoile jurnaliștilor, și ai testat deja cu succes diverse unghiuri și tactici de PR.
 • Commercial awareness: Menții în echilibru calitatea și obiectivele comerciale de conversie pe care trebuie să le aducă ceea ce creăm
 • Să putem vorbi aceeași limbă: Cunoștințe despre SEO la nivel mediu și o pasiune pentru acest domeniu
 • Creativitate și quick learning skills: Poți lucra cu portofolii diverse de clienți din nișe complet diferite
 • Productivitate și deschidere: You like getting things done. Ești o persoană productivă, cu skilluri de time și project management. Ai inițiativă big time să faci lucrurile să se întâmple.
 • Engleza la un nivel excelent este must have.

 

Ce oferim?

 • Un growth track care evoluează în pas cu tine, și o echipă alături de care poți crește.
 • Bonusuri de performanță pentru campaniile care sunt recunoscute în cadrul competițiilor la care participăm
 • Beneficii extra salariale (Sodexo, abonament privat de sănătate, politica de remote work pre-pandemie, flexible hours)
 • Resurse de învățare: Traininguri, video bundles de la cele mai bune conferințe de industrie, bibliotecă/Audible/Kindle pline cât să faci binging, dar și un cont de Netflix de echipă.

Poziția este remote în perioada pandemiei, cu posibile întâlniri lunare la birou. Când vom putea lucra din nou împreună, vom avea un program flexibil birou și wfh (dar nu fully-remote). Avem un birou luminos, plin de plante, aproape de Arthur Verona, cu o terasă cu view instagramabil pe orice anotimp.

Deadline: Procesul de recrutare se închide pe 27.04, sau mai devreme, dacă găsim persoana potrivită.

Aplica la acest job

Branded


Related