PR Senior Account Executive @ Action Romania

Anunt valabil pana la data de 2021-05-30
Companie: Action Global Communications
Specializare: PR, Marketing, Digital, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Senior, Middle

Extindem echipa de consultanți în Corporate PR și căutăm un nou coleg / o noua colegă cu experiență de minim 3 ani în industrie, care va lucra pentru clienți internaționali cu provocări interesante de comunicare.

În echipa noastră îti vei pune în aplicare:

  • Experiența în conceperea și derularea campaniilor de comunicare și în interacțiunea cu clienți, mass-media și social media;
  • Abilitatea de a crea conținut de impact în limbile română și engleză, pentru multiple canale de comunicare;
  • Capacitatea de a calibra agenda de comunicare a clienților la mediul extins în care aceștia activează, în raport cu mass-media, societatea civilă, alte audiențe.

Dacă ai abilitățile necesare, ambiția de a deveni consultant de încredere pentru clienți, o atitudine proactivă și o etică a muncii puternică, trimite-ne profilul tău.

De douăzeci de ani construim strategii de comunicare în România, ca parte a rețelei independente, internaționale Action Global Communications. Suntem specializați în comunicare corporate, programe de stakeholder engagement și public affairs, având parteneriate pe termen lung cu companii internaționale de renume. Află mai multe despre rețeaua internațională și Action România.

Aplica la acest job

Branded


Related