Social Media Specialist @ Donna Medical Center

Anunt valabil pana la data de 2021-06-25
Companie: Donna Medical Center
Specializare: Digital, E-mail Marketing, Marketing, Social Media
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Hello, creative people! :)
Căutăm pentru o colaborare full-time un Social Media Specialist pasionat și ambițios, cu experiență de minim 3 ani în comunicare de brand și în special în gestionarea rețelelor sociale (Facebook, Instagram), care să ducă pe culmi și mai înalte povestea Donna Medical Center în online.

Noul sau noua noastră coleg(ă) va prelua strategia de comunicare a brandului și va avea în grijă implementarea acesteia pe canalele noastre de social media (Facebook, Instagram, Youtube, Tik Tok), dar și pe canalele interne de comunicare: website, e-mail marketing etc. Periodic, va revizui și updata strategia de comunicare, împreună cu Managerul de Marketing.

Cum ne imaginăm noi CANDIDATUL IDEAL:

 • A absolvit un program de studii superioare în Marketing și Comunicare sau a făcut, măcar, cursuri intensive de specializare în domeniu.
 • Este un mid level Marketing (Social Media) Specialist, dornic să își pună abilitățile deja formate la treabă :) A acumulat experiență în cadrul unei agenții sau într-o companie (minim 3 ani activitate în Digital Marketing), iar acum vrea să aplice aprofundat ce a învățat și să dedice toată energia unui proiect, „acel proiect”. Practic, vrea să mute munții din loc.
 • Știe să lucreze organizat, pentru a implementa cu succes strategia multichannel de content marketing, pe care o va folosi ca reper în comunicarea de zi cu zi.
 • A conceput și executat campanii de E-mail Marketing (Aweber/Mailchimp/InfusionSoft).
 • A avut în grijă administrarea unui website (creare și editare conținut, creare pagini și landing pages, creare funneluri). NU trebuie să știe programare și dezvoltare – pentru asta, lucrăm cu un developer :)
 • Comunică creativ și cu pasiune. Nu doar informează, ci inspiră. Poate face copywriting cu impact atunci cand realizeaza o postare, un status update, un articol, infografic, prezentare, etc.
 • Îi place să fie cel mai bun și să facă lucruri cu adevarat frumoase. Înțelege importanța designului în orice creative. Poate realiza vizualuri folosite pentru social media updates sau pentru un newsletter, fară ajutorul extern al unui designer/grafician.
 • Monitorizează performanța canalelor de comunicare și sugerează permanent soluții de îmbunătățire.

 

KEY SKILLS/ COMPETENCES (in no particular order): Creativitate, Copywriting, Competențe de lucru în Microsoft Office (PowerPoint, Word, Excel, Outlook), Social Media, Basic Graphic Design (Photoshop / AI / Canva), Video Making/Editing (Adobe Premiere Pro).

CE BENEFICII AI?

 1. Mediu de lucru plăcut, cald și foarte prietenos;
 2. Salariu competitiv, pe măsura experienței și abilităților tale;
 3. Oportunități de training și specializare;
 4. Resurse de învățare pentru dezvoltare personală și profesională;
 5. Seriozitate: vei primi salariul și alte avantaje fără întârzieri - de fiecare dată!
 6. Alte cadouri și surprize;

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și îți dorești să contribui la dezvoltarea unui brand deja cunoscut, trimite-ne CV-ul tău updatat recent, împreună cu o poză și răspunsuri (de preferat cât mai detaliate) la întrebările din aplicație.

FAQs

 • Jobul este full-time. Programul se discută la interviu, astfel încât să fie convenabil și pentru tine, dar și pentru noi.
 • Locul de muncă este clinica noastră din Pipera, mai exact: București, str. George Constantinescu, nr. 2-4 – stația de Metrou Pipera este doar la 300 m distanță :)
 • Work-from-home este un concept pe care nu îl incurajăm fully, dar despre care putem vorbi după ce începi să lucrezi, ajungi să cunoști mai bine nevoile de comunicare și ajungem și noi să ne cunoaștem mai bine :)
 • Pachetul salarial este flexibil și se discută la interviu.

Așteptăm cu entuziasm să te cunoaștem și să lucrăm împreună!
#LetsMakeGreatThingsHappenTogether

Aplica la acest job

Branded


Related