Consultant Vanzari @ Backstage Production Group

Anunt valabil pana la data de 2021-06-26
Companie: Backstage Production Group
Specializare: Sales, Marketing, BTL
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

CONSULTANT VANZARI EVENIMENTE ONLINE SI OFFLINE

Vanzarile nu sunt pentru oricine si, categoric, sa vinzi nu e usor. Totusi, daca ai ajuns sa deschizi acest anunt inseamna ca faci deja cariera in industria vanzarilor. Asadar credem ca poti sa vinzi ORICE. Nu-i asa? :)

Cu toate acestea, ar fi ideal insa ca tu sa vii cu minimum 2 ani experienta in vanzarea de servicii. De ce? Pentru ca urmeaza sa aplici pentru compania care se afla in spatele celor mai importante evenimente din Romania.

Astfel, rolul tau va fi unul esential: sa extinzi si mai mult portofoliul de clienti pentru serviciile noastre de organizare evenimente. Ce tip de evenimente? Sky is the limit!

Este important sa stii ca acoperim orice fel de eveniment, atat offline, cat si online. Ne adaptam celor mai exigente, nebunatice, provocatoare idei. Mai mult decat atat, suntem si generator de idei tehnice. Astfel ca, pe umerii tai de om de sales chiar nu va sta nicio greutate. Ai mana libera sa aduci orice fel de client, de la corporate pana la persoana fizica, iar de multumirea lor ne ocupam noi dupa :)

Cum iti suna cele de mai sus?
Rezonezi?
Scrie-ne!
Promitem sa te intampinam cu zambete pe Zoom sau Webex in prima faza, cu detalii complete despre cum vom face magie impreuna si cu planuri sa schimbam lumea :)

 

Nu ne place deloc sa ne laudam. Preferam sa o faca altii pentru noi :)
Insa tare trebuie sa recunoastem , fara falsa modestie, ca suntem specialisti in productia de evenimente ce impartasesc pasiuni comune. Suntem un generator permanent de idei tehnice noi si incitante. Suntem un Mecca al echipamentelor si solutiilor la cheie.
Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, desigur. Te asteptam oricand la noi, sa vii sa vezi cu ochii tai :)

Aplica la acest job

Branded


Related