Sr. Communication Specialist @ Secom

Anunt valabil pana la data de 2021-07-09
Companie: Secom
Specializare: Strategie, Social Media, PR, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Secom® este lider de autoritate in medicina integrativa, care raspunde nevoilor unui stil de viata sanatos al omului modern. Ne indreptam constant eforturile spre informarea, promovarea si educarea atat a consumatorului cat si a mediului profesional (medici si farmacisti). Produsele noastre sunt disponibile in peste 8000 de farmacii si magazine cu profil naturist la nivel national, precum si in magazinele noastre din Bucuresti, Brasov, Bacau, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara, Oradea si Arad.

Rol: Ca Sr. Communication Specialist vei dezvolta și consolida in permanenta, imaginea favorabila a companiei și brandurilor din portofoliu, precum si contracararea sau atenuarea oricarei actiuni care ar putea dauna acestora.

Responsabilitati: Suntem in cautarea unui coleg care isi doreste sa contribuie la implementarea strategiei de Corporate Communication si a planului de actiuni de PR/comunicare pentru brand-ul companiei. Vei fi responsabil direct de elaborarea strategiei de content (administrarea conturilor, plan de comunicare, monitorizarea rezultatelor) si engagement pentru prezenta companiei in Social Media. De altfel, te vei ocupa si de implementarea de campanii, proiecte de productie video&audio, evenimente brand, gestionand toate etapele (buget, contractare furnizori, productie materiale, etc). Vei tine legatura si cu reprezentanti ai presei, blogger-i, vlogger-i si alti lideri de opinie pe care ii vei considera importanti pentru partea de comunicare. Vei oferi suport si pentru colegii nostru de la marketing cu redactarea de materiale corporate si brand atat pentru mediul offline, cat si petru mediul online.

Experienta de minim 4-5 ani este esentiala pentru aceasta pozitie si pentru gradul de autonomie pe care ti-l doresti. Ne dorim de la tine sa fii pasionat de Social Media si sa ne arati experienta ta strategica pentru retele de socializare. Studiile superioare de Comunicare sau/si Relatii Publice iti vor face activitatea simpla si placuta. Ajuta daca ai avut experienta intr-o companie in piata farma si daca esti o persoana creativa dornica sa iti imbunatatesti mereu activitatea. Ne plac colegii care sunt curiosi, flexibili si agili. Suntem dechisi mereu la idei noi si oameni carora le plac provocarile.

Daca esti in cautarea unei oportunitati excelente de cariera, iti recomandam sa aplici.

Aplica la acest job

Branded


Related