Senior Event Manager @ Conviv Media

Anunt valabil pana la data de 2021-11-06
Companie: Conviv Media
Specializare: Project Manager, Marketing, BTL
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Dacă organizarea de evenimente corporate - fizice, digitale sau hibride - și campaniile de promovare sunt printre lucrurile care te pasionează, haide să ne cunoaștem!

Ce ar fi bine să aduci la întâlnire:

  • Experiența unor ani în care ai organizat evenimente sau ai făcut Project Management și ai interacționat direct cu clienții,
  • Exercițiu în construirea de bugete și susținerea de oferte
  • Know-how relevant în această industrie (furnizori, aplicații, tendințe etc),
  • Stăpânirea instrumentelor Microsoft Office (Excel, Powerpoint, Word, Outlook),
  • Cunoașterea limbii engleze.

În general, se începe cu o prezentare cronologică a etapelor prin care a trecut agenția și a experienței acumulate, dar vremurile actuale impun o abordare diferită. Așa încât, ASTĂZI suntem agenția care asigură o gamă completă de evenimente hibrid și #virtuale, de la webinarii cu audiențe restrânse sau team-building online, până la conferințe cu mii de participanți, cu zone expoziționale interactive și experiențe 3D.

Și alături de evenimentele online vă putem ajuta cu orice proiect care implică producții de promovare, de la articole comune (cadouri corporate, promoționale, trofee, outfit-uri, POSM) până la proiectarea și producerea unor structuri complexe (stand expozițional, pop-up store, display și mobilier de retail, signalistica indoor și outdoor etc).

Cât despre trecut, în 2007 am căpătat entitate juridică, fiind parte a grupului SmartPoint Consulting, iar de atunci am câștigat experiența organizării celor mai tari evenimente, fie că sunt conferințe, lansări de produse, expoziții, roadshow-uri, team-buildinguri sau petreceri corporate. S-au adunat deja peste 700 și numărătoarea continuă!

Aplica la acest job

Branded


Related