Digital Account @ Line Agency

Anunt valabil pana la data de 2021-11-06
Companie: Line Agency
Specializare: Marketing, Digital, Account, Social Media
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Suntem în căutarea unui digital account executive sau a unui digital account manager care să fie pasionat de social media și up to date cu noutățile și tool-urile de marketing digital.
Ca să fii noul nostru coleg trebuie să ai experiență în gestionarea paginilor de social media sau să mai fi ocupat o poziție similară, deoarece vei fi în contact direct cu clienții și vei traduce echipei de creație briefurile proiectelor digitale.
De asemenea, vei lucra îndeaproape și cu media managerul nostru, pentru că avem o mulțime de campanii media pe care le implementăm.

Un mare must îl reprezintă și familiarizarea cu website-urile, pentru că vei coordona echipa creativă și dezvoltatorii noștri în ceea ce privește design-ul și proiectele care pot fi rulate pe aceste canale. Și nu în ultimul rând, printre task-urile tale se vor regăsi implementarea activărilor speciale punctuale, filtrelor AR sau aplicațiilor mobile.

Noi îți oferim o comunitate super nice de oameni de agenție, un birou nou nouț, un program de lucru hibrid, clienți cool și multe posibilități de creștere și dezvoltare profesională.

Trimite-ne CV-ul tău alături de câteva cuvinte care te descriu și motivele pentru care ai vrea să faci parte din echipa noastră.

Aplica la acest job

Branded


Related