BTL @ WoPA

Anunt valabil pana la data de 2021-12-18
Companie: WoPA
Specializare: Marketing, BTL
Tip job: Full Time
Nivel: Senior, Middle, Entry Level

CĂUTĂM BETELIȘTI SENIORI ȘI JUNIORI
Petreceri, bani, beții, călătorii, tovărășii, teambuilding-uri ad hoc udate cu shot-uri fără număr, sute de km la bord, dimineți cu cearcăne dar îmbibate de sentimentul că evenimentul tău a fost un succes, asta însemna un BÎP (betelist înainte de pandemie).
Și asta ar fi scris în caietul tău de sarcini dacă nu era nenorocirea asta mondială care ne ține pe loc. La asta sperăm să ne întoarcem cât mai curând, însă până atunci îți oferim un job prin care lucrăm și facem planuri mărețe pentru viitor.

Așadar, dacă ești betelist senior cu experiență în client service și account management și nostalgie după acțiune, hai la noi în echipă să construim împreună libertatea care va să vină.

Dacă ești betelist junior și nu ai apucat încă să trăiești ce ai citit până acum, hai la noi în echipă să te antrenezi muncind pentru un viitor epocal!

Vrem oameni de BTL cărora le place viața, dar respectă munca și care pot face din job o experiență vie și plăcută în primul rând pentru ei dar și pentru colegi și parteneri!

Aplica la acest job

Branded


Related