Digital Marketing Specialist @ Marketiu

Anunt valabil pana la data de 2022-02-17
Companie: Marketiu
Specializare: Social Media, SEO, PPC, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle, Entry Level

Ești student la Master sau tocmai ai terminat facultatea și îți dorești un “boost” în carieră?
Ai un background în marketing și o pasiune ce te împinge către a explora mai departe lumea promovării online și a advertisingului?

Ai deja puțină experiență de lucru “în CV”, dar îți dorești să crești mai departe într-un mediu de lucru plăcut, organizat și fresh, cu o abordare non-conformistă și colegi tineri, care să te ajute să îți atingi potențialul și să înveți secretele marketingului bucurându-te de “viața de agenție”?

It’s a match! Vrem să te cunoaștem!

Tocmai am lansat primul program tip Graduate Placement în MarComm din România! S-ar putea să fii deja familiar cu conceptul dacă ai avut contact cu sistemul de învățământ din țările vestice sau chiar cu unele programe “corporatiste” de training post-universitar din România. Doar că noi facem lucrurile puțin diferit.

Încă de la prima apariție pe piața din România (originar, ne-am lansat în Londra în 2015/2016) ne-am dorit să clădim o echipă de oameni tineri - cei mai ambițioși și smart pe care îi putem găsi! Cei care își doresc cu adevărat să devină “the best of the best” și un mediu care să îi ajute să progreseze mai rapid în comparație cu programele din contextul standard de lucru în România.

Acest program de Placement este unul plătit, durează doi ani - timp în care vei avea șansa să te dezvolți atât personal, cât și profesional alături de noi. Vei interacționa deopotrivă cu clienți din România și de pe piața internațională și vei învăța, aplicat, în timp record, tot ce este necesar pentru a deveni un profesionist recunoscut.

Vei avea șansa să te implici și în alte proiecte cool pe care le avem în plan - precum dezvoltarea de conținut video pentru agenția noastră de marketing, podcast sau chiar 2 dintre proiectele noastre internaționale care urmează a fi lansate în 2022 - unul dintre acestea fiind platforma The Marketing Uni!

Se anunță un viitor fun și plin de evenimente frumoase, însă pentru a putea crește armonios, am identificat și un set de calități cu care trebuie să te identifici, pentru a fi sigur că acest tip de program ți se potrivește “pe bune”:

 • Ești responsabil și atunci când te ocupi de un proiect - oricare ar fi el - te asiguri că îl duci la bun sfârșit cu succes și găsești mereu soluțiile potrivite
 • Ești o persoană pozitivă, ambițioasă și încrezătoare - îți place să râzi și să vezi oportunități la tot pasul
 • Ai fost mereu curios să cauți informații și să înveți lucruri noi chiar și pe cont propriu atunci când ai descoperit ceva care ți s-a părut, personal, interesant
 • Ești în căutarea unui mediu, dinamic, în care să te dezvolți și prin intermediul căruia să contribui la rezultatele pozitive aduse de marketing unor clienți/business-uri reale, nu un mediu propice pentru ”a lenevi” (se mai întâmplă, am cunoscut persoane! 
 • Ai experiență în Project Management și ești un team-player pe care colegii s-au putut baza mereu
 • Ai experiență cu managementul campaniilor în platforme precum Google Ads, Facebook, Instagram, Linkedin și/sau TikTok
 • Știi să folosești platformele Social Media și tehnologia bine
 • Înveți repede și ești la curent cu ce se întâmplă în lumea online
 • Ai o exprimare super atât în română, cât și în engleză
 • Vrei să faci o diferență prin munca ta de zi cu zi
 • Ai experiența unor proiecte / internshipuri sau chiar joburi anterioare și ne poți povesti atât aspecte plăcute, cât și ce ai descoperit că nu ți-a plăcut acolo. A ști ce nu-ți dorești este aproape la fel de important ca a ști ce îți dorești 
 • If it’s a fit, you’re in for the long run - deși durata acestui program este de 2 ani, nu vrem să ne despărțim după ce abia ne-am împrietenit! Ne dorim să construim o echipă fun și profesionistă pe termen lung și ne-ar părea tare bine să te avem cu noi în continuare.

Așadar - dacă ți-ar plăcea să povestim mai multe, trimite-ne un mail cu CV-ul tău, un link la profilul de LinkedIn - și poate și un portofoliu, dacă ai unul - plus un scurt paragraf despre ceea ce ți-ai dori să găsești într-un job ideal - sau ce ți-a plăcut ție la noi - și vom reveni către tine.

Să ne vedem cu bine!

Aplica la acest job

Branded


Related