Digital Project Manager @ Mullen Lowe

Anunt valabil pana la data de 2022-08-04
Companie: MullenLowe
Specializare: Digital, Marketing, Project Manager
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Cică era odată un Digital Project Manager ce rătăcea prin Pădurea Agențiilor. Atât de deasă și amăgitoare era astă pădure, că bietul nostru Digital nu mai știa a deosebi agenție de influencer, reclamă de content sau idee de boschet.

Până ce, la răscruce de drumuri, dădu de o caracatiță înțeleaptă. Îndată, Digitalul nostru cuteză a o întrebă:

„Creatură cu opt brațe, îndrumă-mă spre agenția ce mi-e hărăzită și te-oi răsplăti cu toată iscusința mea! Știu să fac Digital Project Management, am tolba plină de experiență – și n-am frică să pun mâna pe software-uri! Bocceaua de pe umăr mi-e doldora de background tehnic solid, cu abilitatea de a adresa probleme de accesibilitate și compatibilitate! Unde mai pui că sunt îndemânatic în time & team management, organizare, comunicare!”

Auzind aste vorbe îndrăznețe, înțeleptul octopod, care din nu știu ce motiv vorbea numai în rime, se gândi numaidecât să-l pună la încercare:

„Eheeei, nu-s de șagă harurile tale, tinere dragă! Se face că chiar știu agenție vestită, ce caută flăcău sau mândruță iscusită, să-l sau s-o pună la treabă! La campanii media digitale te-njgheabă, la timp de livrat, cu echipe interne de colaborat, taskuri mii de delegat, riscuri și probleme de rezolvat, oportunități de căutat, proiecte noi de sugerat!”

Nemijlocit i se lumină fața Digitalului când auzi asemenea minunăție! Dar înțeleapta moluscă îi reteză degrabă elanul și-i puse o ghicitoare:

„De 29 primăveri sălășluiesc în țară, creație, marketing și strategie de brand neîncetat fac bunăoară. Țintesc să mențin creativitatea antreprenorială și spiritul dinamic iară. Față de modusul operandi tradițional vreau provocare, mă bizui pe integrare și o viziune holistică de comunicare. Din rețeaua globală MullenLowe fac parte, una din cele mai mari de pe Pământ și Marte, cu peste 90 de birouri în EMEA, APAC și chiar și-n State – că și din Interpublic Group of Companies sunt parte! La noi în țară, în Lowe Group am agenții-surori în media, PR și chiar și sănătate! Ce agenție sunt, frate?”

Auzind acestea, Digitalul nostru nu înțelese nimic, mai ales că molusca vorbea și rar, ca să aibă timp să-și găsească rimele – apoi sparse al patrulea zid al poveștii și vorbi către tine, cititorule care ai ajuns până la sfârșitul poveștii:

„Tiii, dar cine-a scris asemenea năzbâtie de ghicitoare din care nu-nțeleg nimic? Oare tu, potențial Digital Project Manager care citești acum despre jobul ăsta nou-deschis, poți să ghicești despre ce agenție e vorba?”

Aplica la acest job

Branded


Related