Digital Artist @ Craft Interactive

Anunt valabil pana la data de 2022-09-04
Companie: Craft Interactive
Specializare: Marketing, Graphic Designer, Digital, Art, Social Media
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Dacă
Îți place să desenezi branduri, machete de website, bannere pentru campanii, newslettere sau postări pentru Social Media, cu pixul pe hârtie, cu mouse-ul în PhotoShop sau în Illustrator…

Atunci
Hai cu noi în echipă să creștem creativitatea agenției și imaginea brandurilor din portofoliu, să vezi ce impact au ideile tale pe care le ascunzi în colțurile minții, cum ascundea Vito Corleone relațiile puternice în buzunarul său de sicilian.

Îți cerem să
Ai mereu mintea deschisă la tot ce e nou în domeniu, să nu îți scape niciodată noile tendințe în design, să zâmbești in fiecare dimineață pentru a primi mai multe zâmbete înapoi, să îți dorești să te autodepășești mereu și să visezi cât mai îndrăzneț.

Ai un plus
Dacă ai experiență câțiva ani, dacă mănânci PhotoShop-ul pe pâine și apoi ungi Illustratorul deasupra lui After Effects, iar dacă te interesează mai mult cum arată idea ta desenată pe mobil (într-un video) decât pe un rollup printat… atunci trebuie neapărat să ne vedem la o cafea creativă!

Îți oferim
Traininguri și un mediu inedit să înveți tot ce înseamnă digital marketing, o echipă faină plină de entuziasm, pachet salarial meritocrat progresiv și cea mai bună cafea din oraș!

Aplica la acest job

Branded


Related