Specialist Marketing Online @ Bine Primit

Anunt valabil pana la data de 2022-09-16
Companie: Atelierul de Panza
Specializare: NGO, Digital, Marketing, Social Media
Tip job: Part Time, Remote
Nivel: Entry Level, Middle

În cadrul proiectului Bine Primit derulat de Atelierului de Pânză căutăm un specialist pentru activități de marketing online, precum și pentru gestionarea în platforma wordpress a magazinului online bineprimit.ro.

Platforma BINE PRIMIT este o inițiativă a asociației Viitor Plus, care adună laolaltă produse realizate de antreprenori sociali, ONG-uri sau inițiative cu impact social și de mediu din România. Proiectul pe care l-am realizat în ultimii 6 ani doar de Sărbători se extinde astfel și devine o inițiativă permanentă de solidaritate și cooperare între organizații.

Atelierul de Pânză este una dintre întreprinderile sociale ale asociației Viitor Plus – pentru oameni și natură Din 2014, avem statut de unitate protejată autorizată de către Ministerul Muncii, ceea ce înseamnă că minim 30% dintre angajaţii noștri sunt persoane cu dizabilităţi, cărora le oferim un loc de muncă demn, iar timpul de lucru cumulat al acestora reprezintă cel puțin 50% din totalul timpului de lucru al tuturor angajaților atelierului.

  • Postul este dedicat persoanelor cu dizabilități care pot lucra part-time.
  • 2+ ani de experiență în zona de marketing/comunicare, scrierea de articole/postări, administrarea unei pagini social media LinkedIn (Instagram și Facebook reprezintă un avantaj).
  • Experiență sau interes pentru domeniul protecției mediului și dezvoltării durabile, pentru lucrul într-un ONG.
  • Persoană pasionată, profesionistă, capabilă să lucreze într-un mediu dinamic și provocator, dornică să-și aducă o contribuție în societate, capabilă să lucreze independent, dar să fie și un bun coechipier, orientată către soluții și rezultate, sociabilă.
  • Absolvent de studii superioare, de preferat comunicare/marketing/relații publice și/sau minim 2 ani de experiență în domeniu.
  • Participant și interesat de cursuri/evenimente/activități/documentare pe teme de dezvoltare durabilă (mediu, social, economie); voluntariatul în ONG-uri constituie un avantaj.
  • Cunoștințe informatice bune (excel, word, powerpoint, internet/modul de administrare site, social media); abilități de lucru în platfome digitale de CRM/management de proiect/newsletter (Monday, Mailchimp, Surveymonkey etc.).
  • Limba engleză fluent scris și vorbit constituie un avantaj.
  • Abilități de lucru în echipă.
Aplica la acest job

Branded


Related