Echipa de creație @ WOPA

Anunt valabil pana la data de 2022-10-01
Companie: WoPA
Specializare: Digital, Copywriter, BTL, Art
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Prima dată am vrut să punem un anunț de angajare creativ, frumos, cu metafore și comparații, să scoatem sucul creativ din copywriterul responsabil cu anunțurile de angajare. Deci stai liniștit, dacă te angajezi la noi copy, nu le scrii tu, că avem deja om.

Apoi ne-am dat seama că nu trebuie anunț creativ de angajare, că nu vindem creație creativilor. Vindem un loc de muncă mișto, pe bani.

Deci, prieteni, pe scurt: căutăm copy și art creativi, desigur, dar realiști. Să aspiri la Cannes dar să îți sufleci mânecile și la o activare șmecheră, să vrei la D&AD pe listă dar să bagi și un long copy bun, să visezi la Epica dar să știi să faci un layout beton pentru napolitane de bebeluși.

Vrem oameni care vor să muncească, care înțeleg ce este o criză financiară, care știu să scoată o viralizare din idee, nu din bugetul clientului, care pricep că a fi creativ în publicitate înseamnă să vinzi, care au respect pentru business-uri cât au pentru lei și statuete.

Dacă îți place BTL-ul în combinație cu digitalul, cu atât mai bine, viitorul e al tău. 

Revenind: căutăm Art și Copy, seniori, separat sau împreună. Ne interesează să facem treabă și să plecăm acasă la sfârșitul zilei mulțumiți că am fost și azi profesioniști.

Aplica la acest job

Branded


Related