Artist Booking Assistant @ Forward Agency

Anunt valabil pana la data de 2022-10-17
Companie: Forward Agency
Specializare: Account, BTL, Organizatoric, Sales
Tip job: Full Time
Nivel: Entry Level, Middle

Industria muzicală nu seamnănă cu niciun alt mediu de business, iar dacă dincolo de pasiunea ta nebună pentru showbiz și muzică înțelegi ce înseamnă implicarea profesională totală, deja putem spune că ne potrivim.

Suntem o familie mică și eficientă de Agenți de Booking care administrează cel mai important catalog de artiști din România (hip hop, trap, pop, dance, dj, clasică, rock - detalii pe forward.ro) și căutăm să mărim gașca cu cel puțin un Artist Booking Assistant care să secundeze activitatea agenților, pe cât mai multe planuri.

Și pentru că afinitatea pentru muzică nu e de-ajuns, vom considera foarte importante experiența de cel puțin 1 an într-un mediu similar, deschiderea către a învăța zilnic, atenția deosebită la detalii, abilitatea de a prioritiza eficient, de a anticipa nevoile și de a bifa taskuri cu un grad mărit de sensibilitate, inclusiv sub presiune, skill-uri peste medie de comunicare scrisă și verbală, abilități profesionale interpersonale cu focus pe păstrarea confidențialității și multă dedicare și pasiune pentru poziția pe care o vei ocupa.

Pe partea cealaltă ne asumăm cu respect să matchuim nivelul beneficiilor cu cel al calităților și să susținem continuu dezvoltarea profesională, mai ales că activăm într-un mediu plin de oportunități.

Dacă ești pregătit să-ți cunoști idolii din muzică sau dacă deja i-ai întâlnit și te-au făcut să-i apreciezi și mai mult, dacă aptitudinile și obiectivele tale se aliniază cu ale noastre, ne-ar face plăcere să ne cunoaștem.

Aplica la acest job

Branded


Related