Graphic Designer @ PIATRAONLINE

Anunt valabil pana la data de 2022-10-22
Companie: PIATRAONLINE.RO
Specializare: Art, ATL, Digital, Graphic Designer, Marketing, Social Media
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Să-ncepem cu hastagurile relevante: #designdaily #architecture #homeinterior #homedeco futuredesign #minimalist #contemporaryart #graphicdesign #artdirection #webdesign și lista de keywords nu se oprește aici.

Dacă nu te-ai prins deja, căutăm un Art Director care să se alăture echipei noastre de creație. Cu ceva skilluri de graphic design și ceva skilluri de web design, la granița între proiectele de ATL și cele de Digital & Social Media pe care le pregătim pentru piața din România și Europa.

De ce să aplici în echipa noastră?

  1. Pentru că ți-ar plăcea să lucrezi într-o industrie unde reclamele obișnuite nu sunt pe agenda ta de zi cu zi. Ești pasionat poate de design, poate de arhitectură și îți dorești să creezi artworks inspirate pentru portofoliul tău.
  2. Pentru că ai deja experiență în advertising, însă nu îți mai dorești să lucrezi într-o agenție de publicitate și cauți un loc într-o companie cu viziune, să simți că poți să construiești ceva mare zi de zi. Un pic azi, un pic mâine.
  3. Pentru că în echipa noastră găsești oportunitatea să crești și să preiei lead creativ atunci când vine vorba de campaniile noastre de comunicare.
  4. Pentru că este un job de Freelancing, așadar poți lucra de oriunde vrei tu atâta timp cât avem o agenda de livrabile agreata. Dar…și mai tare este că poți veni și la biroul PIATRAONLINE sa lucrezi atunci când simți ca inspirația va fi mai buna la noi în showroom.

 

Cum va arăta agenda ta de zi cu zi?

  • vei lucra alături de echipa de creație și de marketing
  • vei coordona producțiile foto-video alături colegii tăi și vei da naștere unor idei noi în fiecare zi.
  • vei comunica cu partenerii noștri de comunicare, agențiile de brand, PR și media.
  • te vei distra în format .psd și .ai pe toate mediile, de la branding design materials la digital campaigns, un mix echilibrat între ATL și digital assets.
  • vei participa la brainstorminguri, întâlniri de echipă și întâlniri cu partenerii companiei, vei fi implicat în tot procesul creativ lansării unei campanii și vei avea oportunitatea să creezi și să dezvolți materiale alături de ceilalți colegi din echipa ta, la fiecare pas și în fiecare pas al unei campanii integrate.

Suntem cel mai mare magazin online de piatră naturală din țară, iar provocările sunt mari.

Hai să ne cunoaștem la cafea, să-ți arătăm noul tău loc de joacă și să generăm inspirație împreună.
Trimite-ne CV-ul alături de portofoliul tău.

Aplica la acest job

Branded


Related