Office Assistant @ Backstage Production Group

Anunt valabil pana la data de 2022-10-31
Companie: Backstage Production Group
Specializare: Organizatoric
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Hey, vrei să faci parte din echipa noastră? 

Dacă îți dorește să participi la organizarea evenimentelor interne din cadrul Backstage Production sau simți că poți să aduci valoare managerilor în probleme de comunicare, documentare și coordonare internă, atunci tu poți fii piesa de puzzle pe care o căutăm!

Ce căutăm? 

Persoana potrivită care să ocupe rolul de Office Assistant în cadrul companiei Backstage Production.

Indiferent de numele postului, rolul persoanei este de a organiza și asigura fluxul informațional între companie și furnizori / clienți externi, precum și între departamentele companiei.

Din punct de vedere organizațional persoana va comunica direct cu managerii companiei și va colabora cu toate nivelele ierarhice din cadrul companiei.

Job-ul de Office Assistant face parte din categoria posturilor “back office”, iar cuvântul de ordine este organizarea. Gestionarea relațiilor și respectarea procedurilor interne reprezentând punctele de bază din activitatea zilnică. Experiența anterioară relevantă pentru acest post reprezintă un avantaj.

Desigur, responsabilitățile aduc și beneficii, evaluarea periodică a performantelor reprezintă modalitatea prin care Backstage Production își motivează și fidelizează colaboratorii.

Dacă ești o persoană organizată și vrei să faci parte dintr-o echipă cu peste 25 de ani de experiență, trimite CV-ul tău.

Ne dorim ca tu să fii persoana care va completa echipa noastră!

#wearebackstage

Aplica la acest job

Branded


Related