Graphic Designer @ Backstage Production Group

Anunt valabil pana la data de 2023-02-09
Companie: Backstage Production Group
Specializare: Marketing, Graphic Designer, DTP, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Middle

Esti pasionat/a de Adobe Creative Suite, iti place sa creezi KV-uri care se disting prin originalitate, esti familiarizat cu DTP-ul, ne-ar placea sa stam de vorba.

Industria de productie evenimente in care activam de ceva vreme iti va lansa cele mai neobisnuite provocari, asa ca sanse sa te cam plafonezi nu ai.

Vei crea concepte si imagini vizuale pentru evenimentele pe care le organizam pentru clientii nostri, designul de productie, precum si vizualurile necesare pentru a ne promova in social media intr-un mod cat mai inovativ si indraznet.

Trimite-ne povestea ta si hai sa ne cunoastem!

Candidatul Ideal

  • Absolvent de studii medii sau superioare;
  • Cunostinte foarte bune de Adobe Creative Suite
  • Persoana creativa, atenta la detalii;
  • Bune abilitati de comunicare scrisa si verbala;
  • Capacitate de a gestiona mai multe proiecte in acelasi timp

Suntem profesioniști cu peste 25 ani de experiență în producția de evenimente si am abordat de-a lungul timpului proiecte pentru segmente precum: pharma, IT, FMCG, medical, auto, cultural, guvernamental, MICE, targuri si expozitii interne si internationale, etc.
Direcția noastră este să inovăm și să dezvoltăm soluții premium de organizare evenimente,în beneficiul clienților noștri, de la concept si pana la implementare.
Backstage Production Group reprezintă o formulă de oameni ce împărtășesc valori comune: pasiune, grijă pentru client, muncă, antreprenoriat, dezvoltare continuă.
Suntem un generator permanent de idei tehnice noi și incitante.

Aplica la acest job

Branded


Related