Senior Public Relations Executive @ Golin

Anunt valabil pana la data de 2023-02-13
Companie: Golin Bucuresti
Specializare: PR, Marketing, Digital
Tip job: Hybrid (Office & Remote), Full Time
Nivel: Senior

De unde citești acest anunț?
De acolo poți lucra cu noi. În sistem hibrid, de work-from-anywhere + office.

Pentru că oriunde ești tu, sunt și calitățile tale.
Care ar trebui să fie acestea?

Minim 3 ani experiență în agenție de PR, ideal pe clienți din banking, tehnologie/IT&C, automotive, MarCom, FMCG. Șiii... să-ți placă rush-ul și vibe-ul de agenție! :)

Și ce va trebui să faci?

  • Vei fi parte a echipei de cont, răspunzând direct către PR Manager și/sau Head of Unit. Vei coordona Junior PR Executive și/sau PR Executive.
  • Vei avea oportunitatea de a lucra în echipe multidisciplinare: PR-BTL, PR-ATL, PR-digital & Influencer marketing sau integrat.
  • Vei participa alături de echipa de cont la crearea strategiilor de PR și vei coordona implementarea acesteia la nivel național și local, gestionând bugete și furnizori.
  • Vei coordona activitățile de client service pe conturile pe care le gestionezi.
  • Fiind la curent cu publicațiile media vizate de comunicarea clienților tăi, vei coordona activitățile de media relations.

Despre alte lucruri care ne plac, putem povesti la o bere joia, la Roaba de Bere - care este exact ce spune că este. Și nici vinerea nu e oricum, ci e light (adică scurtă).

Înainte de a te invita să aplici, mai trebuie spus că oferim și beneficii extra-salariale și o atmosferă pentru care vii cu drag la birou (la cel de la Golin sau al tău de oriunde).
Hai să povestim mai multe la interviu.

Aplica la acest job

Branded


Related