Senior SEO Manager si PM Online Marketing @ Five Elements Digital

Anunt valabil pana la data de 2023-03-07
Companie: Five Elements Digital
Specializare: Social Media, SEO, Project Manager, PPC, Marketing, Digital
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Daca stii SEO inside out si stii sa conduci o echipa, sa planifici munca si masurile necesare pentru un portofolio mai mare de siteuri - hai sa vorbim. Cunostinte de PPC si Analytics / Tag Manager sunt un mare plus.

Cat dureaza sa promovezi un site pe Google?
Care este costul de achizitie a unui client nou prin canalele SEO/PPC sau Social media?
Care canal este potrivit pentru ce tip de client?
Dupa cate vreme un link dofollow incepe sa aibe efect?

Daca intrebarile astea - intre altele - te pasioneaza, aduci cunostinte bune in zona de internet marketing dar si in zona de project si team management poti aplica pentru postul de proiect manager in agentia digitala five elements digital.

Agentia este cunoscuta de trei ani dupa ce am lucrat aproape zece ani doar pe baza contractelor exclusiviste. Totusi: brandurile si siteurile cu care lucram sunt extrem de cunoscute: Mai mult decat 50% din internauti romani navigheaza lunar pe siteuri optimizate de noi. De doua ori am fost finalisti pentru "Best SEO Agency" (small = sub 25 de angajati) la European Search Awards si o data la Global Search Awards.

 

Cautam excelenta operationala

Sansa unica pentru specialisti PPC/SEO/Internet marketing si Web project manageri. Firma creste constant de trei ani si avem obiective ambitioase in continuare. Livram rezultate pentru clientii nostri si ne asumam raspunderea pentru succesul lor - nu doar in termen de trafic, dar si in termeni de business - adica avem grija sa fie campaniile profitabile pentru ei.

In mod ideal stapanesti bazele internetului, adica "vorbesti" fluent HTML si CSS (pe langa limba engleza). JS stii ce este sau chiar te descurci cu el. Nu te speria toate codurile JS cu care vei avea de a face ca si Internet Marketer. Ai experienta cu Google AdWords sau Facebook ads - in mod ideal esti certificat. In Analytics stii sa editezi segmentele si sa definesti UTM-uri. Esti un Project Manager bun, si poti gestiona proiecte multiple concomitent. Poti balansa conflictele care sigur vor apara intre ele.
Pe scurt: esti bine organizat, comunicativ, deschis catre nou si totusi focusat :)

Rolul este bun pentru cineva cu cunostinte bune de SEO si performance marketing, cu notiuni clasice de marketing (Kotler stii cine e?) si experienta in zona de project management si management functional/team leadership.

Your English, by the way, is well above average and you communicate fluently and professional in both Romanian and English. You keep yourself updated reading all the relevant (which ones?) blogs and news outlets in English.

Oportunitate: alatura-te unei echipe cu unii dintre cei mai buni din domeniu, lucrand pe proiecte prestigioase.
Te asteapta un job solicitant, cu proiecte si clienti Enterprise, siteuri si branduri mari.
Este nevoie de pasiune si implicare maxima, vei lucra mult remote (dar nu doar - asa ca locatia Bucuresti este de preferat), si totusi vei avea multa vizibilitate.

Aplica la acest job

Branded


Related