Traim in viitor

Traim in viitor

In jurul nostru, lucrurile se schimba.Tehnologia avanseaza cu o viteza naucitoare, comunicarea se intampla de-a dreptul instantaneu, noi invatam cuvinte noi in fiecare saptamana.

Iar in business este exact ca in viata de zi cu zi. Ori te adaptezi, esti conectat in fiecare moment si stii tot ce se intampla. Ori ramai in urma,  si distanta dintre tine si ceea ce se intampla in prezent devine din ce in ce mai mare. Alegerile se fac rapid si trebuie sa prinzi momentul.

Albalact a ales sa fie Ready Business. Asa numim noi companiile care nu asteapta oportunitati, si le creeaza.

Produsele Albalact sunt foarte apreciate pentru diversitatea si disponibilitatea lor. Dar nu este usor sa fii tot timpul la indemana clientilor. Comunicarea intre toate punctele de lucru poate fi o provocare.

Albalact are nevoie de o retea de comunicatii care sa asigure legatura permanenta si in siguranta cu reteaua de distributie, cu sediile din tara si cu partenerii . Vorbim de o retea numeroasa de angajati si parteneri , de un mediu dinamic in care accesul si confidentialitatea informatiilor sunt critice.

Solutia IP telephony de la Vodafone, impreuna cu serviciile VPN, garanteaza accesul controlat la datele companiei si elimina orice bariere de comunicare.

Mai mult decat atat, vorbim de unificarea comunicatiilor printr-o  singura platforma tehnologica. Internetul fix si mobil, telefonia fixa si mobila sunt eficient gestionate, iar alegerea Vodafone ca unic furnizor simplifica enorm procesul de comunicare intre angajati, datorita tehnologiei ultra performante.

E-adevarat ca lucrurile se schimba. Dar cu solutiile oferite de Vodafone, vei avea mereu ajutorul pe care-l cauti, exact atunci cand ai nevoie de el. Si n-o spunem numai noi, ci si unele dintre cele mai mari companii Ready Business din Romania, precum Albalact, pe care ii numim cu mandrie clientii nostri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related