7 feluri in care Epson SureColor transforma fiecare tricou intr-unul de designer

7 feluri in care Epson SureColor transforma fiecare tricou intr-unul de designer

In moda, scuzele nu sunt permise. Degeaba au fost ideea, grafica si intentiile bune daca tricoul a iesit ca scos din Dambovita. Sigur stii ce spunem, daca ai asteptat incremenit sa vezi cum iese tricoul de campanie sau T-shirtul din noua colectie a atelierului tau de fashion. Asa ca atunci cand am inceput competitia de scuze creative pe Tricoul de a doua zi, ne-am asigurat ca designerii care isi inscriu ideile le vor primi perfect imprimate, fara nicio scuza de la noi. 

Dupa ce am strans cele mai bune idei de scuze dupa o noapte de pomina timp de 2 luni, am testat noi primii puterea formidabila de printare direct-to-garment a imprimantei Epson SureColor SC-F2000, de la Dacora.  Asa ca azi iti zicem si tie de ce vei vrea sa faci la fel - e valabil si daca iti pasa de tricourile agentiei, dar si daca ai un atelier de tricouri sau o casa de moda in toata regula. 

1. Costul de imprimare e foarte mic. Asa ca poti pune mai cu incredere mai multe culori, pe mai multe tricouri.

2. Fiecare tricou se imprima in fix 27 de secunde. Adica poti sa prinzi din zbor si cea mai mare comanda.

3. Imprimanta poate tipari tricouri cu design unicat sau chiar serii limitate. Asa ca poti face tricouri oricat de diferite de fiecare data si nu risti sa se intalneasca 2 hipsteri cu acelasi model din tricourile tale pe strada.

4. E foarte usor sa inveti s-o folosesti. Ca doar esti designer, nu tipograf. 

5. Scoate detalii foarte fine si gradatii line de culoare. Stim ca iti vezi arta ca pe niste tablouri la purtator.

6. Desenele ies la fel de bine pe imbracaminte de orice culoare si pe multe materiale textile (cu grosimea de pana la 25mm). Acum nu mai hotaraste backgroundul ce culoare sa aiba opera. 

7. Poti face desenul oricat de mare, pentru ca imprimeul ramane moale. Asta desi la final o sa te simti ca un cavaler in armura care isi plimba ideile prin fata ochilor oamenilor. 

 

Iar daca te duci in B52 o sa poti sa verifici tot ce ti-am spus aici, pe pieptul barmanilor care poarta pe tricou creatiile castigatoare la #tricouldeadouazi. Asa ca uita-te cu atentie ce stie sa faca imprimanta asta, pe site-ul Dacora. E foarte posibil s-o vrei si tu.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related