Schimbari prietenoase, dar serioase, la Agrafa Print

Schimbari prietenoase, dar serioase, la Agrafa Print

Cu totii iubim schimbarile atunci cand monotonia intervine in viata noastra.
Cum? Fiecare are cate un punct pe care ar vrea sa il abordeze diferit... Nu stim, poate o noua casa, un nou job, un nou look sau orice altceva te scoate din rutina si iti bucura sufletul. Dar ce faci cand ai un business la care tii, caruia te-ai dedicat zi si noapte timp de mai bine de 10 ani?
Ei bine, una dintre solutii este rebrandingul. Pentru a tine pasul cu noile tendinte sociale, economice, culturale e necesar sa evoluezi ca business. Ori, fiecare evolutie implica o schimbare.

Agrafa Print este una dintre cele mai mari tipografii digitale din Romania si prietenul de nadejde al publicitarilor si al oamenilor de marketing. In trecut, s-au transformat dintr-un simplu site, in cel mai mare magazin online de produse promotionale.
Sunt, in continuare, nr. 1 in materie de prituri si tiparituri, ce-si mai puteau dori? Si mai mult, bineinteles!

Asa ca s-au gandit sa se autodepaseasca. Au inceput cu implementarea robotelului inteligent, Agrafix,  un online assistant care le va fi alaturi clientilor in incursiunea lor in site-ul www.agrafa.ro.

Droidul prietenos ii va indruma in efectuarea comenzilor de pe site, va comunica daca exista erori sau campuri necompletate, va confirma comenzile sau va sugera produse similare celor cautate anterior in site, exact ca si cum cei din echipa Agrafa ar fi permanent alaturi de clienti.

 

Canon imagePRESS C10000VP 

O alta imbunatatire la Agrafa Print este proaspat achizitionata presa digitala, una dintre cele mai performante tehnologii din domeniul printului la ora actuala. Imprimanta Canon imagePRESS C10000VP impune, in materie de tipar digital, noi standarde: calitate, rapiditate, productivitate. 

Beneficiile aduse de noul echipament sunt: un control foarte bun al culorilor, datorat calibrarii in timp real, o calitate ireprosabila a printului cu rezolutie de pana la 2400dpi (DotsPerInch) si posibilitatea de a printa impecabil pe suporturi dificile, cum sunt cartoanele texturate si chiar plasticul alb. Totul la un timp de functionare excelent care creste capacitatea de productie cu 150% deci, vor putea printa mai mult si mai repede.

Dar cei de la Agrafa Print nu se opresc aici cu schimbarile, in curand urmeaza lansarea unei noi aplicatii de design care va permite realizarea graficii de personalizat direct in site si implementarea unui nou sistem de comenzi online din contul personal generat si configurat de fiecare utilizator in cadrul web siteului. Astfel, clientii beneficiaza de avantajul crearii unui cont, retinerea tuturor datelor despre compania care a solicitat obiecte promotionale sau servicii de print si evidenta unui istoric al comenzilor si facturilor.

Aceste schimbari trebuiau marcate cumva in comunicarea dintre brand si consumatori.
Astfel, dupa indelungi incercari de a crea un alt logo de la zero, s-au hotarat ca tot cel vechi este favoritul.
Asa ca l-au upgradat intr-unul minimalist, mai modern.

Desi noul logo si-a pierdut o culoare, a castigat o noua imagine de brand ce subliniaza maturitatea si seriozitatea cu care Agrafa Print trateaza fiecare comanda.

Vrei sa te convingi? Haide pe www.agrafa.ro.
Fii printre primii care beneficiaza de tipar digital la calitatea tiparului offset, adica de servicii de print impecabile si rapide.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related