Syscom Digital a creat aplicatia de smartphone "Guerrilla LogOut"

Syscom Digital a creat aplicatia de smartphone "Guerrilla LogOut"

Syscom Digital a creat pentru emisiunea "Guerrilla LogOut" de la Radio Guerrilla o aplicatie de smartphone conceputa ca o platforma interactiva de redare a continutului programului. Aceasta poate fi descarcata incepand cu 7 noiembrie 2013 din iOS Market. "Guerrilla LogOut", prezentata de Bogdan Serban, devine astfel prima emisiune radio din Romania cu propria aplicatie de mobil, arata un comunicat emis de agentie.

Aplicatia Guerrilla LogOut functioneaza ca un ghid urban concentrat care poate fi utilizat si in afara celor trei ore zilnice de emisie (de marti pana vineri, intre orele 17.00 – 20.00). Prin aceasta aplicatie, ascultatorii au acces liber la continutul emisiunii si la playlistul muzical.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Syscom Digital

Înființată în 2009, Syscom Digital este o agenție de marketing interactiv, care derulează proiecte complexe de consumer interaction și customer experience, integrând in conceptele creative... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related