Petronela pune digitalul pe pauza si pleaca in Raliul Mongoliei

Petronela pune digitalul pe pauza si pleaca in Raliul Mongoliei

Petronela Sterea este Digital Media Planner la MEC Interaction si, desi isi petrece cel putin opt ore pe zi in online, marea ei pasiune e una ce tine de offline: plimbarile in natura. Anul acesta s-a decis sa faca o plimbare ceva mai solicitanta, ceva mai departe si cu o miza ceva mai mare: va pleca in Raliul Mongoliei, cel mai mare raliu caritabil din lume. Alaturi de coechipierii sai Cristi Cotan si Razvan Marcu va parcurge mii de kilometri cu scopul de a aduna bani pentru copiii mongolezi si romani. MEC Interactions va participa la Noaptea Agentiilor dar, in cazul in care nu o gasiti pe Petronela acolo, cititi in continuare cum si de ce s-a decis ea sa plece in aceasta calatorie. Ne-a povestit chiar ea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated