Medaliile sporturilor care dau bine in print

Medaliile sporturilor care dau bine in print

Ce frumos e sportul, mai ales atunci cand il privesti! Conform raportului de cercetare SPORT IN ROMANIA – The link between companies, brands and sports, realizat de Quantix Marketing Consulting sub umbrela SMARK Research, asta ar spune multi dintre romani. Dintre cei aproape 1.000 de respondenti, peste 85% au urmarit programe sportive in ultimul an si peste 80% au citit stiri despre sport. In schimb, doar 50% dintre acestia au si practicat vreun tip de sport in ultimele douasprezece luni.   

Raportul include multe alte informatii despre obiceiurile sportive ale romanilor, cum ar fi care sunt sporturile pe care le practica acestia cel mai des si care sunt cele pe care le urmaresc cu precadere, cine sunt sportivii preferati ai romanilor sau cum apreciaza romanii brandurile care se asociaza cu sporturi. 

Sa facem si noi ca majoritatea romanilor si sa privim o colectie de printuri cu si despre sporturi, executii  premiate la diferite festivaluri de creativitate. Poate o sa ne faca pofta sa si iesim la o tura de alergat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related