Stimati publicitari, mai sunt 2 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music

Stimati publicitari, mai sunt 2 zile de inscrieri la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music

Sau nu, nu va iau asa formal. De la inceput.

Eterni copii ai publicitatii, voua va aduc vesti despre competitia de la sfarsitul lunii si care ne hraneste cu entuziasm. (E mai bine.) Stim acum unde vor rasuna vocile voastre si ale noastre la Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music: la Palatul Bragadiru. Vrem sa petrecem ca-n zilele de vara, pana-n seara (tarziu de tot), asa ca ne concentram toate activitatile muzicale si dansante pe 23 si 24 septembrie

Mai aveti 2 zile pentru a va inscrie in competitie. Trebuie doar sa completati un formular, pe care sa-l trimiteti pe adresa [email protected], si sa achitati o taxa de participare de 200 de euro/echipa. Acceptam cel mult 27 de echipe in ordinea inscrierii in competitie. Participantii trebuie sa fie obligatoriu angajati/colaboratori ai respectivei companii si sa nu fie sau sa fi fost candva cantareti profesionisti. Altfel, nu e frumos.

Ce va asteapta? Niste probe muzicalo-coregrafice, 4 la numar:

Proba melodiei echipei – proba vocala pregatita integral dinainte de competitie;

Proba Cat Music – Echipele participante aleg o piesa din repertoriul selectat al artistilor Cat Music si o interpreteaza alaturi de artistul ales;

Proba pe un brief live – o provocare trasa la sorti care presupune ca echipa sa inventeze o poveste, pe care apoi sa o ilustreze pe scena;

Proba Blue Air – adaptarea pe note muzicale si in pasi de dans a instructiunilor de siguranta ale unui echipaj de bord. Mai multe informatii, aici.

Cu artistii Cat Music am tot vorbit pana acum si toti se pregatesc de confruntare. Moderatorul evenimentului din Palatul Bragadiru va fi CRBL, iar pe scena veti canta alaturi de Smiley, Delia, Mandinga, Cabron, Voltaj, FreeStay, What's Up, Elena Gheorghe, Shift si Giulia.

Haideti cu inscrierile, voi care va stiti amatori de karaoke si n-aveti nevoie de 7 beri ca sa va ia pe sus microbul scenei. Cum sa ratam ocazia de a canta impreuna? Pai ori suntem cantareti, ori nu mai suntem. [Si suntem.]

Despre Cat Music
Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele.

Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului -  Delia, Elena, Smiley, CRBL,  What's Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artistii de top din portofoliu si cei peste 1 milion de abonati la canalul de YouTube sunt atuurile care confirma pozitia de lider a Cat Music. Mai multe informatii pe catmusic.ro si facebook.com/CatMusicRomania.

Despre Blue Air
Blue Air si-a inceput activitatea cu doua aeronave, 4 rute si 35 de angajati, pe 13 decembrie 2004, aceasta fiind fondata din dorinta de a crea o companie romaneasca care sa ofere calatorii sigure, confortabile, la un pret accesibil. Astazi, la aproape 10 ani de la lansare, Blue Air a ajuns in topul companiilor aeriene din Europa, fapt demonstrat de cei peste 10,5 milioane de pasageri care au ales serviciile companiei, iar dezvoltarea continua.

Despre Cupa Agentiilor la Karaoke by Cat Music
Un eveniment IQads, parte dintr-un concept mai amplu de competitii creative dedicate industriei publicitare din Romania, Cupa Agentiilor. Seria de evenimente este marca Blue Idea si include Cupa Agentiilor la Fotbal, aflata la a VI-a editie, Cupa Agentiilor la Gatit, aflata la a II-a editie, si inca o competitie in premiera: Cupa Agentiilor la Gaming.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related