Shift: Imi place foarte mult brandul Jordan pentru povestea pe care o are in spate

Shift: Imi place foarte mult brandul Jordan pentru povestea pe care o are in spate

Anunt special pentru cantareti: am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru prima editie a Cupei Agentiilor la Karaoke by Cat Music. Pe 23 si 24 septembrie, de la ora 18:00, ne intalnim la Palatul Bragadiru pentru o portie buna de spectacole in care o sa fiti vedete alaturi de mai multi artisti din industria muzicala romaneasca. Printre ei il regasim pe Shift, cu care am stat un pic de vorba mai jos. Ne-a spus ca se increde in voi, publicitarii, cu cuvintele: "O sa facem shooooow!" Pregatiti-va sa cuceriti microfoanele, fete si baieti.

Shift in vazul lumii
Muzica mea a trecut prin foarte multe etape si experimente de-a lungul anilor. A trecut ceva timp pana sa-mi gasesc o directie a mea. Fata de trecut, cred ca ce faca acum e mai simplu si mai la obiect. Pentru mine, muzica inseamna mesaj, stare si sound; cred ca asta diferentiaza unii artisti de altii. Ma bucur ca, in ultimii ani, publicul a inceput sa fie mult mai deschis, mai receptiv si mai atent la mesaj.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related