”Tu ce tip de mancacios esti?” - aplicatia prin care Danone ofera consumatorilor sfaturi pentru o alimentatie echilibrata

”Tu ce tip de mancacios esti?” - aplicatia prin care Danone ofera consumatorilor sfaturi pentru o alimentatie echilibrata

Danone lanseaza aplicatia online ”Tu ce tip de mancacios esti?” prin care ofera consumatorilor sfaturi pentru o alimentatie echilibrata, in functie de o serie de obiceiuri alimentare. Sfaturile de nutritie din aplicatie sunt semnate de Dr. Luiza Pirvu, consultant in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice si Oftalmologie.

Aplicatia a fost lansata in contextul in care unele studii realizate de companie in ultimii ani (printre  care Studiu fundamental pentru intelegerea rolului lactatelor proaspete in comportamentele generale de consum ale romanilor, Synovate, 2011; Raport cu privire la perceptia iaurturilor, 360 insights, 2014; Danone Brands Tracking, GFK, 2014; Studiu OMNIBUS 2013) au relevat faptul ca mancarea este pentru romani una dintre principalele placeri ale vietii, prin impactul pozitiv pe care il are asupra starii de spirit, depasind simplul rol functional de a satisface foamea. Placerea de a manca fara restrictii ajunge insa sa fie pentru multi mai importanta decat echilibrul nutritional.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related