Creionetica lanseaza clipul “Petrol” din seria Consumix 2014

Creionetica lanseaza clipul “Petrol” din seria Consumix 2014

Pe 28 si 29 noiembrie 2014 sarbatorim “Buy Nothing Day”, care se doreste a fi un protest fata de frenezia cumparaturilor de “Black Friday”. Agentia Creionetica se alatura acestei miscari printr-un nou clip din campania Consumix pe tema consumului de PETROL.

Afisul

Toate lucrurile care ne inconjoara sunt procesate, prelucrate si finisate printr-un consum semnificativ de petrol. In proportie de jumatate mari consumatoare ale acestei surse de energie sunt automobilele care impanzesc soselele din toata lumea. Am devenit treptat o societate dependenta de Petrol.

Ca reactie in lant la acest stil de viata si model economic, emisiile de CO2 sunt responsabile pentru Schimbarile Climatice si Incalzirea Globala. Acum putem face tranzitia catre o societate in care aerul curat, alimentatia organica si bunastarea oamenilor sunt ceva firesc! Primul pas pe care il poate face fiecare dintre noi este reducerea consumului zilnic de obiecte si servicii.

Mesajul Consumix este “Reduceti consumul si veti fi mult mai impliniti!”

Campania Consumix a inceput in noiembrie 2013 din initiativa echipei Creionetica si semnalizeaza un fenomen cat se poate de actual: societatea de consum in care traim. Printr-o serie de clipuri, afise si povestiri, Consumix starneste interesul publicului pentru o viata traita sanatos si cu respect pentru natura.

Campania a abordat pana acum cinci subiecte: sucurile, bumbacul, cosmeticele, masinile si telefoanele mobile. Clipurile Consumix au rulat la festivaluri si evenimente culturale din toata tara.

Campania Buy Nothing Day, a fost initiata in anul 1992 in Canada, de catre artistul Ted Dave si promovata de conationalii sai, activistii de la Adbusters. Evenimentul este un protest fata de “Sarbatorea Internationala” Black Friday, prin care suntem incurajati sa consumam mai mult si mai repede. Insa acest consum orb nu are rezultate pozitive pentru natura sau resursele planetei. Rezultatul acestor exagerari comportamentale este POLUAREA sub toate formele ei, care isi face loc in mediul din jurul nostru si in existenta generatiilor viitoare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Campanii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related