De la 1 februarie 2015, regia de vanzari Parenting ADS va vinde publicitate pentru Desprecopii.com

De la 1 februarie 2015, regia de vanzari Parenting ADS va vinde publicitate pentru Desprecopii.com

Desprecopii.com, cel mai cunoscut si influent portal dedicat parintilor din Romania, intra incepand cu 1 februarie 2015 in portofoliul regiei Parenting ADS.

Prezent pe piata din Romania de 15 ani, cu o audienta lunara de 1 mil. de vizitatori unici, Desprecopii.com este cel mai popular si influent site de familie, site-ul parintilor si al celor care aspira la calitatea de parinte.  Desprecopii.com ofera un continut editorial unic, dezvoltat de o echipa de experti in parenting. Acest continut este imbogatit cu experienta reala, de zi cu zi, a zecilor de mii de membri activi ai celei mai mari si mai active comunitati dedicate familiei, Comunitatea Desprecopii.com.

Pornita din dorinta de supra-specializare in zona de parenting pe piata de online din Romania, in cei 2 ani de prezenta pe piata, regia Parenting ADS si-a crescut si diversificat constant portofoliul de site-uri pentru a oferi clientilor atat rezultate, cat si acoperire cat mai buna pe nisa pe care activeaza.

Cu Desprecopii.com in portofoliu, Parenting ADS devine un lider autoritar in piata de parenting, cu o cota de piata de 65%, asigurata de un portofoliu de peste 20 de site-uri. Avem acum un inventory lunar de aproape 33 mil. de afisari si peste 4,5 mil. de vizitatori.

"Desprecopii.com are acces la parintii inteligenti din Romania. Comunitatea desprecopii.com reactioneaza prompt la toate informatiile pe care le prezentam pe site, fie ca sunt articole de specialitate sau publicitate.  La desprecopii.com nu "vindem" publicitate,  ci promovam catre parinti produse si servicii care le pot imbunatati viata. Cautam intodeauna un win-win intre producatori si consumatori. Am gasit la Parenting Ads, specialist in publicitate catre parinti, principii coume si de aceea am hotarat sa lucram impreuna." a declarat Florin Popescu, proprietar Desprecopii.com

 

Echipa Parenting ADS este formata din oameni specializati atat in zona de online, cat si pe cea  de parenting -  Marius Dondorici (Managing Partner) avand peste 9 ani experienta in vanzari de Publicitate Online, Adelina Dondorici (Managing Partner) cu peste 9 ani experienta in vanzari de Publicitate Presa Scrisa, dintre care 4 ani pe revistele de Parenting din portofoliul Realitatea Catavencu (revistele Superbebe, Superkids si Bucate pentru copii) si Ana Brezeanu (Online Sales Manager) cu peste 10 ani experienta exclusiv pe piata de parenting (revistele Mami, Baby si Mamica de azi). 

Parenting Ads este lider autor pe categorii:

  • Puericultura mica: desprecopii.com, qbebe.ro, mamicamea.ro, sfatulmamicilor.ro, bebelu.ro, mamica.ro, etc.
  • Parenting si educational: didactic.ro, admitereliceu.ro, suntparinte.ro, urbankid.ro, etc.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related