Alex Icodin (Open View): Inca de pe vremea cand lucram in agentie am invatat ca, daca vrei sa ai succes, trebuie sa inveti sa iti prezinti singur creatiile in fata clientilor

Alex Icodin (Open View): Inca de pe vremea cand lucram in agentie am invatat ca, daca vrei sa ai succes, trebuie sa inveti sa iti prezinti singur creatiile in fata clientilor

"Cand merg la o discutie cu un client vechi, parca merg sa ma intalnesc cu un prieten. N-ai face prostii pentru un prieten, nu-i asa?"

Clientii, prieteni. Prieteni, clienti. Problema de matematica sau stiinte sociale? Nu toti ajung intre coordonatele astea, iar restul nu dau reteta aia afurisita mai departe. Tragi de ei, nimic, o tin ascunsa. Fix la fel a fost si Alex Icodin, super discret. Iertam, ce sa facem. Si ne dam pe premise. Dupa 9 ani de creatie in agentii mari, Alex stia ce nu mai vrea de la viata: pe strajerii agentiei, in relatia cu clientul. N-a mai stat cuminte la capatul telefonului fara fir si s-a transportat direct la masa clientului. Unde il gasim si azi, atat cat se cuvine. In restul timpului, trebaluieste alaturi de alti creativi seniori sub acoperisul Open View StudioMai multe despre el si ei in continuare:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related