Cum arata voluntariatul cu IMPACT in Romania

Cum arata voluntariatul cu IMPACT in Romania

Din colaborarea Fundatia Noi Orizonturi - Creionetica rezulta cel mai nou video de prezentare a programului de voluntariat IMPACT, in cadrul caruia sunt implicati aproape 3000 de elevi si 400 de profesori ce rezolva probleme din jurul lor, prin proiecte gandite de elevi pentru a-si ajuta comunitatile. 

Materialul video prezinta rezultatele pe care le are programul IMPACT si efectele lui asupra tinerilor din Romania. Practic, cu IMPACT, adolescentii se antreneaza sa devina adulti responsabili si implicati civic. Anual, ei realizeaza in cadrul programului IMPACT peste 200 de proiecte, printre care se numara actiuni de strangeri de fonduri pentru copii bolnavi sau familii nevoiase sau colaborari cu autoritatile locale.

 

In Valea Jiului, elevii voluntari IMPACT au convins comunitatea sa doneze lemne pentru oameni nevoiasi.

 

"Prima mea experienta in IMPACT mi-a dat sentimentul de <<dragoste la prima vedere>>. De-a lungul calatoriei mele cu IMPACT, am invatat multe despre mine si cei din jur. IMPACT m-a scos din zona de comfort. Multumesc!", Elisa, 17 ani, Lupeni – Valea Jiului.

 

Videoul ce prezinta voluntariatul cu IMPACT il duce pe spectator in lumea lui Tudor, un tanar din Romania care apreciaza si sustine initiativele adolescentilor de a face bine in jurul lor.

 

"Colaborarea cu Fundatia Noi Orizonturi nu este deloc intamplatoare. Agentia noastra de creatie si productie video, Creionetica, crede in publicitatea responsabila care pariaza pe o societate echilibrata economic, social si in raport cu natura.
Programul IMPACT al Fundatiei Noi Orizonturi contribuie la acest echilibru fragil, prin educatie si implicare in comunitate. Si nu orice fel de educatie, ci cu metode nonformale care ne dau un refresh la modul nostru de gandire. IMPACT ghideaza viitoarele generatii catre niste cetateni responsabili.
Ca ar fi sau nu inovator, nu o spunem noi, ci simplul fapt ca programul a luat amploare la nivel international si a fost preluat de alte 10 tari drept buna practica.", spune Cristina Bucureci (Manager Creionetica)

 

Materialul video de prezentare a programului IMPACT a fost realizat in cadrul proiectului „Conecteaza-te la comunitate!” – Proiect finantat prin granturile SEE, 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

 

Echipa implicata in realizarea materialului video:

Client: Raluca Furtuna (Responsabil PR si Comunicare), Andreea Baltaretu (Manager Proiect), Anca Gaidos (Director Operational)

Agentie: Cristina Bucureci (Manager Creionetica), Andrei Bucureci (Art Director), Liviu Runcan (Audio, video animation, Producer, Narcis Axinte (Voice Over)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related