Premiile FIBRA la ceas de seara: 3 seri deschise dedicate industriilor creative din Romania

Premiile FIBRA la ceas de seara: 3 seri deschise dedicate industriilor creative din Romania

La Hotel Caro (Bulevardul Barbu Vacarescu, nr. 146A), in perioada 3-5 mai de la ora 19.00, vor sta sa inceapa 3 seri de discutii deschise, relaxate si inspirationale dedicate intregii industrii creative din Romania: Serile de creativitate ale Premiilor FIBRA, la care accesul este liber, in limita locurilor disponibile.

Astfel, daca pe timp de zi analizam creativitatea in comunicare din toate unghiurile ei in cadrul conferintelor si workshop-urilor FIBRA, seara ne vor acompania, la o halba de bere sau un pahar de vin, oameni de publicitate, actori, stand-up comedians, bloggeri, vloggeri, jurnalisti, scriitori, artisti vizuali si alte personalitati locale care au luat creativitatea si au facut-o mod de viata.

Temele de discutie variaza de la noile generatii de creativi din comunicare si ajung pana la creativitatea in online, muzica si entertainment.

Printre cei invitati se numara: 6 directori de creatie din cadrul ADC*RO - Mihnea Gheorghiu (Publicis), Claudiu Dobrita (FCB Bucharest), Razvan Capanescu (Leo Burnett Group), Catalin Rusu (Rusu+Bortun Brand Growers), Valentin Suciu (Jazz Communication), Serban Alexandrescu (Headvertising) - apoi, [UPDATE 2] Gianina Corondansi Radu Buzaianu (Gold FM), [UPDATE] Dan Byron, Calin Ionescu (R.A.C.L.A.), Cornel Ilie (Vunk), Silent Strike, Deliric, Mircea Bravo, BRomania, Mikey Hash, Adela Dan (Adela spune), Shurubel, Domnul Raul Gheba, George Bonea, Viorel Dragu, Micutzu Cosmin Nedelcu, Cosmin Natanticu, Ciprian Muntele (TANANANA), Ovidiu Eftimie si Sergiu Vasile (Times New Roman).

Mai jos desfasuram programul celor 3 seri de creativitate, care se gaseste si pe site-ul oficial al evenimentului. Te asteptam cu mic, cu mare.

 

3 mai: Creative Night 1

In prima seara de creativitate, vor avea loc doua panel-uri de discutii. Primul are ca tema Creativitatea in muzica si in promovarea in muzica si se va desfasura in intervalul 19.00-20.30. Vor vorbi:

- Dan Byron (Vocalist, Byron);
- Calin Ionescu
 (Founder & Leading MC, R.A.C.L.A.); 
- Cornel Ilie (Vocalist, Vunk); 
- Toto Eremia (Artist, Deliric);
- Ioan Titu (Artist, Silent Strike).

 

Al doilea panel este dedicat directorilor de creatie din ADC*RO, care vor vorbi despre nivelul de creativitate al comunicarii din Romania si cum se prezinta noile generatii de creativi, cu plusuri si cu minusuri. Se vor destainui audientei in intervalul 21.00-22.30:

- Mihnea Gheorghiu (Group Creative Director, Publicis);
- Claudiu Dobrita 
(Creative Director, FCB Bucharest);
- Razvan Capanescu
(Chief Creative Officer, Leo Burnett Group);
- Catalin Rusu
(Creative Director & Managing Partner, Rusu+Bortun Brand Growers);
- Valentin Suciu
(Creative Partner Jazz, Jazz Communication);
- Serban Alexandrescu
(Managing Partner, Headvertising).

 

4 mai: Creative Night 2

Tot doua paneluri de debate-uri relaxate se intampla si in cea de-a doua seara dedicata creativitatii de la Premiile FIBRA. Intre 19.00 si 20.30, se vorbeste despre Creativitatea in online-ul romanesc, cu accent pe crearea de content relevant pentru public in blogosfera si vlogosfera. Ii asteptam sa dea din casa pe:

- Mircea Bravo (Blogger, mirceabravo.com);
- Matei Dima (Actor/ Director, BRomania);
- Mihai Holhos aka Mikey Hash (Audience Marketing Manager, Doza de Has);
- Adela Dan (Writer, Adela spune).

De la 21.00 si pana la 22.30, discutam ce si cum stimuleaza, inhiba si produce Creativitatea in entertainment, cand se vor desfasura pe scena:

- Domnul Raul Gheba (Writer of funny stuff, Sector7);
- George Bonea (Facator & Dregator, Academia Catavencu);
- Andrei Lacatus aka Shurubel (Noise Creator la UTV, Mind Tickler la 10Lucruri.ro);
- Viorel Dragu (Stand-up Comedian, Club 99);
- Micutzu Cosmin Nedelcu (Stand-up Comedian, Racing Pub);
- Cosmin Natanticu (Stand-up Comedian, Club 99).

 

5 mai: Creative Night 3

A treia seara de creativitatea debuteaza cu un panel adresat Creativitatii in sfera media, desfasurat intre aceleasi ore, 19.00 si 20.30. Ii vom asculta pe:

- Gianina Corondan (Prezentator, Gold FM);
- Radu Buzaianu
(Prezentator, Gold FM);
-
 Ciprian Muntele (Om de radio & Blogger, TANANANA);
- Ovidiu Eftimie (Redactor-sef/ Chief JDN, Times New Roman);
- Sergiu Vasile (Redactor si fotosopist/ Vasile, Times New Roman).

Lor le urmeaza o proiectie de spoturi publicitare locale si internationale selectate, aranjate si impachetate intr-un Best Of al Noptii Devoratorilor de Publicitate

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare. Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related