7 argumente pentru care ar fi bine, zicem noi, sa vii la ICEEfest

7 argumente pentru care ar fi bine, zicem noi, sa vii la ICEEfest

In afara faptului ca, in doar 4 zile, biletele se vor scumpi. Iata argumentele:

1. Se intampla la Bucuresti. ICEEfest este cel mai amplu si variat festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est: economisesti sume importante pe care, altfel, le-ai cheltui pe avioane si cazari in Paris, Lisabona sau Dublin, unde se intampla, de obicei, festivaluri de o asemenea amploare.

2. Investesti eficient in viitorul tau. Tehnologia schimba totul si performanta in ceea ce faci e afectata direct de intelegerea timpurie a principalelor tendinte.

Poti sa vezi in doar doua zile (9 si 10 iunie) de training intensiv peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale.

Festivalul este deschis de discursul Netflix, prima prezentare de acest fel din regiune. In agenda vei gasi, de altfel, o lista impresionanta de companii si produse despre care poti afla informatii neflitrate: Google, Facebook, Waze, Instagram, LinkedIn, Yahoo, Tumblr, TripAdvisor, Shazam, CNN, BBC, Vice, Euronews, Eurosport, Discovery si multi, multi altii.

3. Ai de unde alege, indiferent de subiectele care te intereseaza. De la creativitate pana la continut, de la tehnici avansate de monetizare a traficului online pana la tehnologii care sa te ajute sa fii performant sau sa generezi vanzari, continuand cu modalitati de viralizare a campaniilor, de utilizare a realitatii virtuale si nu numai, avem o multime de subiecte pe care le abordam cu acelasi interes .

Aceasta este Agenda actualizata pentru fiecare dintre scenele festivalului: INNOVATION 1 / INNOVATION 2 / FOCUS / ICEEhealth.

4. Nu e doar despre Internet. Anul acesta, ICEEfest s-a extins si spre domenii de o importanta majora, afectate de digital. ICEEhealth cauta alternative ce pot sa relanseze sistemul medical traditional cu ajutorul tehnologiei.

5. Te poate ajuta sa gasesti energie, inspiratie sau chiar bani pentru ideea ta de business. Anul acesta ICEE Startups are o zona dedicata si un bilet separat, in valoare de 30 de euro.

6. Nu te plictisesti, deloc. Toata experienta de invatare si networking de la ICEEfest e invaluita in umor, muzica si distractie: expozitia de gadgeturi, show-urile de stand-up comedy, concertele live, scurtmetrajele, ICEEfest Summer Playground… toate evenimentele din FUN Area vin sa intregeasca peisajul festivalului.

7. Poti sa iti ajuti compania daca iti convingi colegii c-ar fi bine sa vina.

ICEEfest a lansat, in premiera, un pachet adresat companiilor care investesc in oamenii lor.

ICEEfest Partner Company inseamna oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achizitionate pentru angajatii sau partenerii tai (detalii despre oferta speciala ICEEfest – care se poate vizualiza aici - puteti primi trimitand un mail la adresa team @iceefest.com).

In concluzie, ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival – nu e doar un festival cu multe evenimente interesante, ci si o platforma dinamica de networking si know-how.

Biletele se vor scumpi, incepand de luni, 30 mai. Oferta actuala este publicata aici. Detalii si oferte special se pot obtine si direct prin mai tickets @iceefest.com.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu  Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related