ABSOLUT te trimite la UNTOLD 2017 cu noua ediție limitată Absolut Facet

ABSOLUT te trimite la UNTOLD 2017 cu noua ediție limitată Absolut Facet

Vară, muzică bună, energie pentru petrecere. Pe scurt: sezonul festivalurilor. Pentru că cele mai bune lucruri se întâmplă „out of the blue”, Absolut pregătește o surpriză norocoasă pentru petrecăreți, pe data de 13 februarie 2017.  Nu e prea devreme să îți faci planuri pentru cel mai tare festival al verii: începând cu 13 februarie ora 10.00 vor fi puse în vânzare, în număr limitat, 1.000 de pachete speciale care conțin sticla din noua ediție limitată ABSOLUT Facet, împreună cu un abonament la UNTOLD Festival 2017.   

Pachetul ABSOLUT care însumează experiențele inedite ale celui mai așteptat festival din România vor putea fi achiziționate în exclusivitate de pe platforma de shopping online www.worldofdrinks.ro.
Pachetul va fi disponibil la un preț special, de 415 lei, cu TVA inclus
.

 

Cei care vor cumpăra din timp sticla de ABSOLUT Facet împreună cu abonamentul UNTOLD 2017 vor avea parte, în perioada 3-7 august 2017, în Cluj-Napoca, de cea mai așteptată experiență de festival. Timp de 4 zile, orașul se transformă într-un tărâm de basm ce va avea ca punct central scene muzicale cu artiști de succes din cele mai importante topuri internaționale. 

Ediția limitată ABSOLUT Facet sparge ghinionul într-o mie de bucăți reflectând creativitatea și energia nopților de vară și compune imaginea unei experiențe de festival pe care o poți trăi doar la UNTOLD 2017. Inspirația din spatele noului design al sticlei ABSOLUT Facet redă vizual momentul intersecției mai multor prisme optice care creează imaginea unui tărâm pe care tu ai misiunea să-l descoperi în întregime.

ABSOLUT Facet face parte din tradiția celebră a brandului de a lansa ediții limitate de final de an, fiecare cu un design inovator. Printre edițiile limitate anterioare se numără ediția Andy Warhol, care a transformat sticla de Absolut după pictura originală realizată de Andy Warhol în 1986 pentru Absolut și ediția Absolut Electrik, în culorile albastru și argintiu, ce a continuat misiunea brandului de a transforma, la nivel internațional, nopțile prin creativitate.

 

Despre promoție:

  • Oferta este valabilă începând cu data de 13 februarie de la ora 10.00, în cuantumul a 1.000 de  pachete, disponibile doar pe worldofdrinks.ro
  • 1 pachet conține: 1 sticlă ABSOLUT Facet 0.7 L + 1 abonament (pentru o singură persoană, acces timp de 4 zile) la Festivalul UNTOLD în 2017
  • Un singur client nu poate achiziționa mai mult de 4 pachete
  • Transportul este gratuit

Mai multe detalii aici

AbsolutVodka este al patrulea cel mai mare brand premium din categoria băuturilor spirtoase din lume. Fiecare sticlă de Absolut Vodka este produsă în Åhus, sudul Suediei. Compania Absolut este responsabilă de producția, strategia de marketing și de inovația pentru brandurile Absolut Vodka, Malibu, Kahlúa, Wyborowa, Luksusowa și Frïs. Compania Absolut face pare din Pernod Ricard, care deține unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din categorie.

Pernod Ricard este co-liderul mondial al vinurilor şi băuturilor spirtoase, creat în 1975 de fuziunea dintre Ricard şi Pernod, Grupul deţine în prezent unul dintre cele mai prestigioase portofolii de branduri din domeniu precum Ballantine’s, ABSOLUT Vodka, Chivas Regal, Jameson, The Glenlivet, Martell, Havana Club, Beefeater, Mumm, Perrier-Jouët si Jacob’s Creek. Pernod Ricard are 18.000 de angajati, se dedică unei politici de dezvoltare sustenabilă şi încurajează consumul responsabil. Strategia Pernod Ricard se bazează pe 3 valori cheie care îi ghidează expansiunea: spiritul antreprenorial, încrederea reciprocă şi un simţ etic dezvoltat.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related