Cheerup nu imparte doar fericire, ci si premii care s-o sustina

Cheerup nu imparte doar fericire, ci si premii care s-o sustina

Si ieri, azi, dar si maine va fi vorba despre curajul de a fi cine vrei sa fii. Despre curajul de a spune lucrurilor pe nume. De a-ti asuma ceea ce ti-ai propus si de a merge mai departe indiferent de obstacole. Asa a pornit la drum si echipa Cheerup, cu o singura dorinta: sa inveseleasca cat mai multa lume, pe care apoi s-o si imortalizeze, cum am si facut la evenimentele unor clienti ca JW Marriott Grand Hotel, Coca-Cola, KPGM, Ernst & Young, iQuest sau Office Depot.

Ne-am tot gandit cum sa ne adunam in jur cat mai multi oameni cu care impartim aceleasi valori. Ideea a lovit brusc: cum ar fi sa impartim fericirea si sa vedem unde ne duce? Poate, cine stie, ajungem chiar la o lume (un pic) mai buna. 

Asa ca am decis sa va propunem un joc cu reguli simple. Daca esti vesel din fire (sau poate ai vrea sa fii chiar si mai vesel), ai de urmat trei pasi:

1) Ne dai un like pe Facebook;
2) Imparti vestea cu amicii care au nevoie de un zambet, adica dai un share cu hashtag-ul #ImpartFericirea  si iti taguiesti 3 prieteni apropiati;
3) Te inscrii la newsletter-ul Cheerup (pentru a primi numai vesti bune).

Am pregatit nu doar content, dar si premii cel putin la fel de vesele cum sunt cei care vor intra in joc. Gandindu-ne ce ne-ar placea noua sa primim, am venit cu idei de premii in care fericirea e intotdeauna la comun: calatorii, concerte si recuzita pentru evenimente care aduc fie doi, fie zeci de mii de oameni la un loc

Iata-le: un voucher de 300 euro pentru un city-break oriunde si cu cine vrei tu; 5 bilete de 4 zile la Untold 2017; 4 aparate foto instant Fujifilm Instax Mini 8.

Intra in concurs si imparte fericirea alaturi de noi cu tot restul lumii :)

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related