FIVE's International coordoneaza latura tehnica a Premiilor FIBRA #2

FIVE's International coordoneaza latura tehnica a Premiilor FIBRA #2

Creativitatea nu apartine nici pe departe catorva domenii de activitate. Creativitatea reprezinta, in esenta, solutia unei probleme sau a unui demers. Si nu e straina de domeniul productiei de evenimente.

"A fi creativ in activitatea noastra de producatori tehnici de evenimente presupune invatare continua pentru a genera idei si solutii tehnice inedite pentru set up-ul unui eveniment, care trebuie sa raspunda unor asteptari reale. Evenimentul creeaza premisele interactiunii directe cu consumatorul, iar cunoscand ce este posibil din punct de vedere tehnic, creativitatea devine extrem de personala si adaptata la context.

Imaginea de ansamblu este si ea deosebit de relevanta: credem ca un concept bun de eveniment are la baza concluziile unor studii aprofundate de marketing, statistici din care sa reiasa in ce masura dimensiunea pietei si a nevoii justifica organizarea acestuia", declara Lavinia Popescu (Commercial Director, FIVE's International).

Cu alte cuvinte, intreaga fundatie a unui eveniment sta pe mana unui producator tehnic care, in functie de brieful primit si instrumentele pe care le are la dispozitie, poate face un spectacol in toata regula dintr-o suma de schele, ecrane, instalatii si efecte speciale. Exact ce ti-ai putea dori, sa zicem, pentru un festival local de creativitate aflat la a doua editie.

Dar mai intai a fost episodul-pilot. Primul FIBRA s-a petrecut in luna mai a anului trecut; timp de 4 zile am avut o serie de talks, conferinte, dezbateri, proiectii, 8 creativi internationali din toata lumea veniti in vizita si o gala de premiere prelungita intr-un after party.

Debutul a fost bine primit, iar la orizont se vede un intreg sezon; dar deocamdata ne concentram pe al doilea episod. Iar FIVE's International ramane, ca si anul trecut, partenerul tehnic al evenimentului de pe 16 si 17 noiembrie.

"Suntem incantati ca acest proiect continua si ne face placere sa aducem si noi o parte din creativitatea tehnica pe scena acestui festival.

Prin prisma parteneriatului FIVE’S - FIBRA, putem contribui si noi la dezvoltarea industriei creative, mai ales atunci cand discutam de bunele practici in organizarea de evenimente, de provocarile organizarii, riscurile si siguranta la evenimente", adauga Lavinia Popescu.

Intrunind peste 20 de ani de experienta si un portofoliu diversificat de echipamente (sunet, lumini, scenotehnica, video, pirotehnie, efecte speciale etc), FIVE's este lider pe piata segmentului corporate din Romania, gestionand peste 500 de evenimente anual la nivelul Romaniei, Bulgariei, Serbiei si Moldovei. Din 2016, in urma unui proces de evaluare, FIVE's a devenit singura companie din Romania membra a AV Alliance, asociatie globala din domeniul organizarii de evenimente, prezenta in peste 47 tari de pe toate continentele.

 

Premiile FIBRA reprezinta un demers local necesar pentru a seta nivelul profesionalismului din marcomul autohton si, totodata, pentru a-i sustine dezvoltarea. Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative. 
Festivalul este organizat de IQads, platforma media 
dedicata industriilor creative din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related