[#Instagrammer #nofilter] Micile povesti ale Sandrei pe Instagram: "Umblu in permanenta cu aparatul de fotografiat la mine"

[#Instagrammer #nofilter] Micile povesti ale Sandrei pe Instagram: "Umblu in permanenta cu aparatul de fotografiat la mine"

Pentru ca nu stie niciodata cand poate fi martorul a ceva frumos sau surprinzator. Emotii, culori, detalii mai putin observate. O suma de instantanee de viata, spune Sandra Stoicovici. Instagramul este despre oameni si locuri si momente. Iar contul ei si micile lui povesti reflecta tocmai asta.

O crestere vizibila a inceput in momentul cand am facut tranzitia catre aparatul foto si am inceput sa investesc mai mult timp in editarea pozelor, creare de content si mai multa atentie la detalii, povesteste Sandra.

A inceput cu imaginea unui buchet de flori primite de la sotul ei. Apoi, a inceput sa fie atenta la toate detaliile din jurul ei si sa le transforme in povesti. Despre ele, dar si despre viata pe internet, colaborarea cu agentiile de publicitate, public, bune si rele de pe Instagramul romanesc, in textul de mai jos:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related