[#Instagrammer #nofilter] Lidia Muntean: "Am renuntat sa postez lucruri care tin de viata mea personala si sa incerc sa-mi gasesc o directie"

[#Instagrammer #nofilter] Lidia Muntean: "Am renuntat sa postez lucruri care tin de viata mea personala si sa incerc sa-mi gasesc o directie"

A gasit-o in calatorii. Contul Lidei Munteanu sta sub semnul “Travel inspiration”. Strazi, ferestre, cladiri, oameni si diferitele nuante ale luminii, in functie de coltul de lume in care se afla. In 2014 lucra in marketing online, iar Instagramul nu era un canal de comunicare cu impact in Romania. A fost curioasa sa il testeze si sa invete.

Apoi, o imagine de-ale ei a castigat un concurs Coca Cola, ceea ce i-a adus o audienta mai mare. De atunci, a inceput sa fie mai atenta la continut, a renuntat la postarile personale si s-a concentrat pe lumea din jur.

Face multe poze in vacanta, pe care le pastreaza in albumul “de postat” si apoi le promoveaza pe rand. Urmatorul pas e sa isi cumpere un aparat de fotografiat. Pana atunci, dupa cum se vede, Instagramul e bland si imaginile facute doar cu telefonul mobil.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Ciuca Daniel
acum 2 ani
Pe Lidia o urmaresc de cand mi-am facut si eu cont, acum 6 luni.

Are un cont foarte frumos! Este unul din conturile mele favorite romanesti. ;)

Dani

@dani_s_photo_travel_journalRelated