Inspiratie prin tehnologia Electrolux la Cupa Agentiilor la Gatit

Inspiratie prin tehnologia Electrolux la Cupa Agentiilor la Gatit

Nu avem nimic cu persoanele de orientare nutritiva raw-vegana; pana la urma, e loc pe planeta pentru tot soiul de diete (responsabile si echilibrate sa fie). Si, totusi, alegem sa pastram traditia unei competitii culinare de gatit puternic fundamentata pe tehnologii. Cu alte cuvinte, pentru ca pretuim diversitatea gusturilor pe care umanitatea le tot rafineaza de milenii incoace, in toamna o sa va asteptam la o cupa a agentiilor care foloseste metode de gatit variate, pentru rezultate la fel.

Plitele cu inductie si cuptoarele cu abur care ne-au dat castigatorii editiilor trecute ale Cupei la Gatit, fie a Agentiilor ori a Marketerilor, bifeaza prezenta si intre 17 si 19 octombrie la CulinaryOn. Asta pentru ca Electrolux Romania este partenerul tehnologic al Cupei Agentiilor la Gatit, evenimentul care scoate publicitarul din briefinguri si-l pune on call la bucatarie. 

Si, ca tot veni vorba, daca aveti prin jur publicitari suprasaturati, prinsi in alergare usoara printre clienti, concepte si feedback, luati-i frumos de mana si scoateti-i afara, la o gura de aer. Dupa ce se linistesc apele, pitchuiti-le o aventura culinara cum n-am mai avut de anul trecut. Odata confirmat entuziasmul, aveti aici instructiuni.

[UPDATE] Pana pe 2 5 octombrie scrieti-ne la [email protected],
cu formularul de inscriere completat. Si orice intrebari.

Cum v-am obisnuit, Cupa Agentiilor la Gatit este o competitie desfasurata in doua etape (calificarile si finala). Probele de concurs pot contine urme de indicatii si cerinte, adica briefuri.

Indiferent daca faceti reteta aia buna de-acasa sau daca improvizati la fata locului, intregul proces de gatire din competitie se va desfasura pe statiile de gatit Electrolux. Iar cateva dintre probele Cupei Agentiilor la Gatit se vor desfasura pe baza de brief. Ori centrate pe ingrediente, ori pe utilizarea tehnologiei de gatire cu abur a cuptoarelor Electrolux, un mod de gatire sanatoasa care pastreaza cu simt de raspundere delicatetea aromelor si nutrientii ingredientelor folosite.

Acum c-am dat si din bucatarie, va lasam sa profitati. Cautati, researchuiti, planificati, exersati pana la mijloc de octombrie. Dar fiti precauti! Intai si intai la inscrieri pe [email protected].

 

Despre Electrolux
Cu aproape 100 de ani de experienta in realizarea echipamentelor profesionale pentru cei mai buni bucatari profesionisti din Europa, Electrolux aduce excelenta culinara atat in cele mai renumite bucatarii ale lumii, cat si in casele utilizatorilor.

Platforma "Make Life Delicious" transforma bucataria intr-un hub social, plin de vitalitate, deschis celor care considera creativitatea ca fiind cel mai important atribut gastronomic. Rutina zilnica se transforma acum in explorarea de noi posibilitati culinare, simpla pregatire a mesei se transpune in crearea unei ambiante speciale, iar gatitul devine o adevarata experienta sociala, "Make Life Delicious" fiind sursa de creatie culinara unde gusturile sunt imbogatite cu ajutorul echipamentelor si tehnicilor recomandate de Electrolux.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related