Electro-experienta Flanco sprijina descoperirea noilor talente de Chef la Cupa Agentiilor la Gatit

Electro-experienta Flanco sprijina descoperirea noilor talente de Chef la Cupa Agentiilor la Gatit

Bucataria este inima fiecarui camin. Locul unde ne adunam intr-o misiune comuna: sa avem grija de una dintre cele mai fundamentale nevoi ale noastre, aceea de a ne hrani. Daca se poate, echilibrat si sanatos. Iar in aceasta misiune nu strica niciodata ca gatitul sa se desfasoare atent, in tihna, cu grija, inspiratie si rabdare. Adica din drag, nu din obligatie.

Sigur ca in zilele noastre, tot mai grabite si mai aglomerate de ecrane, e dificil sa-i induci omului placerea de a gati. Dar poti sa-i oferi ”instrumentele” care nu doar ii fac munca mai usoara in bucatarie, ci ii potenteaza creativitatea. De 24 de ani, Flanco se ocupa cu aprovizionarea electrocasnica a bucatariilor romanilor si nu va dezamagi nici la aceasta editie a Cupei Agentiilor la Gatit, desfasurata in perioada 17-19 octombrie la CulinaryOn.

Din fericire pentru noi, la Cupa Agentiilor la Gatit sigur nu vom avea reticenti. Toti cei ce vor lasa agentiile in urma pentru a popula spatiul CulinaryOn se vor fi inscris la aceasta sesiune de gatit cu maximum entuziasm. Si apropo, iata scurtul procedeu:

Pana pe 2 5 octombrie asteptam formularele de inscriere
la [email protected].

Chiar si daca presupunem ca va aparea un participant mai pretentios, statiile de gatit sunt perfect puse la cale pentru a acoperi nevoile si procesele electrocasnice cu specificul bucatarie. Pana la urma, sa nu uitam: avem de impresionat un compendiu de jurati profesionisti, supervizorii evolutiei culinare a echipelor din concurs. Am pregatit 4 probe, doua in calificari si doua in Finala, aflati care sunt cu brief si care nu.

Altfel, mai e ragaz, nu va emotionati chiar de pe-acum; intai si-ntai sa ne auzim cu formularele

 

Despre Flanco
Existent pe piata locala din anul 1994, Flanco este retailerul autohton in care romanii au incredere cand vine vorba despre produse IT&C, electronice si electrocasnice - online si prin intermediul retelei nationale de 125 magazine. De la cele mai noi tehnologii care pot fi testate pe loc si pana la solutii de plata avantajoase, alaturi de cea mai extinsa gama de servicii, Flanco isi propune ca intotdeauna sa fie peste asteptari.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related