V for VINTAGE deschide listele de înscriere pentru designeri - ediția cu numărul 21

V for VINTAGE deschide listele de înscriere pentru designeri - ediția cu numărul 21

Giovanni Ottonello (Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (V for VINTAGE) formează juriul internaţional care selectează aplicatiile designerilor la ediția cu numărul 21 a târgului V for VINTAGE.

Pe 10 si 11 noiembrie, ne întâlnim pentru a 21-a ediţie la V for VINTAGE, târg de design contemporan și cultură vintage la Hanul Gabroveni (Str. Lipscani, nr. 84-90).

Ediția cu numărul 21 aduce în premieră un juriu internațional. Portofoliile designerilor care expun în cele două zile de târg sunt evaluate de juriul format din Giovanni Ottonello (IED art director – Istituto Europeo di Design), Myra Postolache (founder of The Secret Code of Fashion) și Laura Călin (fondator V for VINTAGE).

Înscrierea pentru secțiunile design vestimentar, bijuterie și accesorii se face pe baza unui portofoliu, prin completarea formularului de înscriere de pe site: vforvintage.ro

Criteriile de selecție urmărite de juriu sunt: calitatea designului și a execuției, coerența colecției, interpretarea temei V for VINTAGE 21 și viziunea artistică.

Call for Entries pentru designeri și colecționari este deschis până pe 7 octombrie 2018. 

 

“Selecția participanților la V for VINTAGE este un demers esențial pentru a păstra și a crește permanent calitatea designului din colecțiile ce pot fi găsite în cele două zile de târg. La fiecare ediție invităm în juriu persoane cu experiență și expertiză în domeniu, a căror opinie garantează publicului nostru selecția unui design autentic. Colecțiile capsulă prezentate în premieră la târg de fiecare designer admis la V for VINTAGE sunt analizate atent de juriu în faza înscrierilor. Anul acesta ii avem alături de noi pe Giovanni Ottonello - IED art director– Istituto Europeo di Design, Myra Postolache - founder of The Secret Code of Fashion și contributor Vogue Italia", declară Laura Călin, fondator V for VINTAGE.

 

Premii pentru cei mai creativi designeri

V for VINTAGE oferă designerilor participanți șansa să intre în contact cu cele mai importante publicații de modă și lifestyle din România. Premiile oferite reflectă atât performanțele creative și stilistice, cât și strategia antreprenorială de dezvoltare a unor branduri dedicate frumosului.

Premiile oferite în cadrul ediției V for VINTAGE din 10-11 noiembrie sunt:

BEST DESIGNER by Elle – premiu oferit de revista Elle România

BEST YOUNG DESIGNER by Glamour – premiu oferit de revista Glamour

BEST BRAND by Unica – premiu oferit de revista Unica designerului care a reușit să construiască un brand coerent, consistent și care a dovedit că înțelege importanța strategiei de marketing și a comunicării în modă. 

BEST ROMANIAN DESIGNER by FPM – premiu oferit de revista FPM celui mai creativ designer roman.

PREMIUL de Popularitate – este votat de către vizitatorii târgului și oferit celui mai popular designer la V for VINTAGE 21 – What’s your favorite?

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related