Inspirație, inovație și premii garantate. Bine ai venit în Club Tefal!

Inspirație, inovație și premii garantate. Bine ai venit în Club Tefal!

Tefal a lansat Club Tefal, cea mai nouă provocare pentru toți pasionații de gătit din România! Dedicată atât iubitorilor de gust cât și entuziaștilor în tainele gastronomiei, noua platformă promite o aventură culinară de neegalat alături de chef Adrian Hădean.

"Club Tefal este în primul rând despre oameni, pasiuni și inovație până în cel mai mic detaliu. Cei care împărtășesc aceleași valori, vor aprofunda secretele preparatelor de 5 stele, pe care astăzi le pot reinterpreta cu ajutorul tehnologiilor patentate Tefal. Ne-am dorit întotdeauna să încurajăm creativitatea, tocmai de aceea suntem încântați să îl avem în Club Tefal pe Adrian Hădean, unul dintre cei mai apreciați chefi din România", declară Gabriela Velicu (Trade Marketing Manager, Groupe SEB).

 

Campania națională de comunicare are la bază o platformă online care își propune să devină principala sursă de inspirație gastronomică. Prin intermediul acesteia, utilizatorii pot să-și împărtășească experiențele culinare, dar și să rămână conectați la cele mai recente inovații Tefal.

Creativitatea, pasiunea si inovația sunt doar câteva dintre elementele care au stat la baza Club Tefal. Prin dezvoltarea platformei, Tefal își dorește să aducă în același loc, oameni care împărtășesc valori similare. Iar de aici și până la alegerea lui Adrian Hădean ca imagine a campaniei nu a mai fost decât un pas.

"Pentru mine, Club Tefal înseamnă în primul rând locul unde ne întâlnim între prieteni și unde împărtășim o pasiune care ne unește. Aici credem în aromele bucătăriei și nu facem distincția între un chef cu stele Michelin sau un simplu food enthusiast, ci alegem să învățăm unii de la ceilalți. Prin acest Club, Tefal încearcă să aducă tehnologia mai aproape de oameni, indiferent dacă vorbim de bucătărie tradițională sau fusion, iar acest lucru, nu poate decât să armonizeze arta culinară", declară Chef Adrian Hădean.

 

Experiența în Club Tefal este condimentată cu recompense lunare garantate, salarii de chefi și jackpot-ul de 3000 de euro! Valoarea totală a premiilor depășește 150.000 de lei.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related