Inscrierile-s gata si paleta de vot, larga. Peste 150 de personalitati grafice ale Honda Civic 5D asteapta impresiile publicului

Inscrierile-s gata si paleta de vot, larga. Peste 150 de personalitati grafice ale Honda Civic 5D asteapta impresiile publicului

Pret de peste o luna am asteptat de la comunitatea de designeri din jurul IQads propuneri de toate felurile pentru a pune in valoare principalele atribute ale noii serii de modele Honda Civic 5D: SportivHigh-TechElegant si Performant.
Masina avand un design spectaculos in sine, designerii n-au avut o misiune usoara, in ciuda libertatii creative acordate de brief.
Liniile caroseriei trebuiau puse in evidenta fara sa incarce/deformeze aspectul masinii, iar designurile trebuiau sa spuna o poveste, fie ea a brandului, fie a autorului. Sa nu uitam nici de complicatiile tehnice: brieful spunea clar sa nu existe, stickerul trebuind aplicat simplu, prin colantare, pe masina.

Juratii au fost implicati pe tot parcursul CIVIC 5D Design Challenge, urmarind toate lucrarile inscrise si oferind directii de abordare a briefului (unu doi trei), precum si feedback pe designurile inscrise (pentru ca multi ati favorizat template-ul rosu, pe cand cel alb era cel putin la fel de primitor). Astfel, conceptele puteau merge catre spiritul brandului, personificat de fondatorul Soichiro Honda, catre istoricul bogat Honda in competitiile motorizate (auto/moto), dar si catre istoria si traditiile Japoniei sau catre pop culture-ul japonez contemporan.

In cele peste 150 de inscrieri pe care le-am filtrat, toate directiile sunt reprezentate cu succes.
In ce masura cele 3 paliere au fost respectate in fiecare design (atributele masinii, punerea in valoare a designului ei in sine, conceptul din spate) vom afla pe 16 iulie, cand vom anunta lista castigatorilor si nota finala a fiecarei inscrieri. 

Aici ajungem la principalul punct de interes in aceasta faza: este de datoria voastra, a publicului de pretutindeni, sa va sustineti lucrarile preferate prin vot pe TheCreator, pana pe data de 15 iulie.
O data, pentru ca aveti de unde alege, si a doua, pentru ca juriul va aprecia o runda extra de impresii in procesul deliberarii din perioada 9 - 15 iulie.

Format din Mihai Sandu (Marketing & PR Manager, Honda Trading Romania), Andrei Constantin (Creative Director, Two & From), Laur Ciorobea (Marketing & PR Specialist, Honda Trading Romania) si Stefan Buda (Marketing & PR Coordinator, Honda Trading Romania), juriul isi va depune notele tot in data de 15, acestea cantarind in nota finala in proportie de 70%, ceilalti 30%  din nota fiind decisi de public.

Iar premiile?
Pai premiile sunt si in bani (Locul 1 - 1.200 euro; Locul 2 - 800 euro; Locul 3 - 500 euro), dar si in recunoastere.  Cele 3 designuri alese in final vor face subiectul unui photoshooting tematic, intr-un context croit in functie de grafica aplicata.
Pe masa ramane si optiunea lansarii unei editii speciale Honda Civic 5D, in care masinile upgradate grafic vor fi comercializate ca atare.

Acum, ca avem mai clara portia de responsabilitate a publicului, va trimitem din nou spre paleta cu inscrieri.

#[CIVIC 5D in haine noi]

 

Spor la vot!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Sectiune



Branded


Related