SAMSARA & Tazz by eMAG hranesc spiritul competitiv la Cupa Agentiilor la Gaming, Editia FIFA 21

SAMSARA & Tazz by eMAG hranesc spiritul competitiv la Cupa Agentiilor la Gaming, Editia FIFA 21

Multe lucruri pot fi inlocuite zilele acestea, viata insasi, cu toate emotiile ei, poate fi traita virtual.
Dar ceva ramane totusi necesar si cat se poate de real. Hrana. Iar campionii au nevoie de ce e mai bun pentru a vizualiza victoria.
Aici intra in scena SAMSARA & Tazz by eMAG: jucam virtual la Cupa Agentiilor la Gaming, concuram digital, dar mancam natural si sanatos. 

Mintea, agilitatea si vointa trebuie hranite cu ce e mai bun pentru a fi un invingator. 
SAMSARA & Tazz by eMAG  sunt parteneri ai Cupei Agentiilor la Gaming si hranesc spiritul competitiei. 

In 2020, traditionala Cupa a Agentiilor devine Cupa Agentiilor la Gaming, un eveniment full digital, unde oamenii din marcom pot participa in papuci, de pe canapea.

La cererea publicului iubitor de fotbal si canapele moi, lansam Cupa Agentiilor la Gaming, editia FIFA 21.

E felul nostru de a incuraja industria de marketing si comunicare din Romania, sa #steacasa si sa concureze, sa se joace si sa nu se mai ia foarte in serios :) 

 

Tazz by eMAG este un business romanesc, cu un produs dezvoltat de antreprenori din Timisoara, fiind singura platforma romaneasca de delivery care ofera servicii intr-o piata aglomerata si intr-o expansiune accelerata, acol unde sunt prezenti alti 4 mari jucatori cu prezenta internationala. Tazz by eMAG este numele sub care, incepand din luna aprilie 2020, a ales sa comunice platforma EuCeMananc, care astfel si-a extins serviciile, de la food ordering la orice produse necesare pentru casa, cu livrare rapida. Noul brand este rezultatul parteneriatului incheiat in toamna lui 2019 cu eMAG, care a intrat in actionariatul platformei EuCeMananc cu obiectivul de a accelera dezvoltarea business-ului.
Serviciile oferite de Tazz by eMAG  sunt disponibile atat prin aplicatiile Android si iOS, cat si online pe www.tazz.ro.

 

Nutritia devine din ce in ce mai raspandita in e-sports - si asta din motive intemeiate.
Mancarea sanatoasa este un instrument excelent pentru a maximiza capacitatile noastre cognitive si performanta in joc. Chiar daca nu esti jucator profesionist, poate nu strica un mic boost al claritatii mentale, al abilitatilor motorii si a timpului de reactie. Nu-ti punem victoria pe tava, ci gustul in farfurie. Restul depinde de tine.

Samsara Foodhouse serveste  de 7 ani  preparate  naturale  realizate  cu  multa pricepere  si  drag, in Cluj-Napoca, in curand si in Bucuresti.

Conceptul este simplu, la fel ca si preparatele pe care le servim.  Prin simplitate, fiercare ingredient este pus in valoare, fara sa isi piarda identitatea. 

Atunci cand alegem sa gatim cu produse locale si sezoniere, ne conectam cu locul in care ne aflam si natura din jurul lui. Produsul local este un pilon important in povestea noastra.  Aducand ingredientul mai aproape de oaspetele nostru, cream o miriada de beneficii pentru toti cei implicati, de la fermier la consumator si chiar pana la intregul mediu inconjurator.

 

 Iar tu te poti inscrie prin completarea formularului de mai jos si  o donatie catre asociatia MagiCAMP (min 50 de ron); banii obtinuti din inscrierea participantilor vor merge la Asociatia MagiCamp. 

 

Inscrie-te in Cupa Agentiilor la Gaming, sustinuta de SAMSARA & Tazz by eMAG
Completeaza formularul de mai jos:

 
powered by Typeform

 

Un rezumat al desfasurarii

  • Concurentii isi vor demonstra talentele la FIFA Online Friendlies 85 overall*, iar jocul se va defasura pe consola PlayStation 4, editia FIFA 21.
  • Evenimentul va avea loc exclusiv online, iar etapele finale ale competitiei se vor transmite live prin streaming, durata unei partide fiind de 12 minute.
  • Perioada de derulare a Competitiei este 4-16 noiembrie
  • Prima runda a competitiei se va desfasura in grupe in zilele de 4, 5 si 6 noiembrie. Cei mai buni 16 jucatori vor trece mai departe
  • In optimi, sferturi si semifinale, meciurile se vor desfasura in formatul BO3 (Best of 3)
  • Finala se va desfasura in formatul BO5 (Best of 5)
  • Inscrierile se pot face pana pe 2 noiembrie in formularul de mai jos
  • Anuntarea programului de joc: 3 noiembrie pe IQads si pe adresele de email ale participantilor inscrisi
  • Jocurile din competie o sa fie programate spre sfarsitul programului de lucru, incepand cu ora 18:00. In zilele de sambata si duminica nu vom juca.

 

Informatii utile:

  • Inscriete-te in formularul de mai sus.
  • Plateste o donatie de minim 50 RON catre MagicCamp. online aici.
  • Stai cu ochii pe IQads. Revenim cu detalii despre Cupa Agentiilor la Gaming

This tournament is not affiliated with or sponsored by Electronic Arts Inc. or its licensors

Cupa Agentiilor la Gaming este un eveniment organizat de  MAINSTAGE | THE AGENCY si sustinut de IQads. 
O competitie dedicata creativilor din Romania. Toate acestea in numele distractiei nevinovate, dar si a caritatii. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related