Salutări din viitor. Muzică, show, artă și fashion urban la glo™ Urban Pairs & Art Flairs

Salutări din viitor. Muzică, show, artă și fashion urban la glo™ Urban Pairs & Art Flairs

Ah, așa să fie viitorul, precum se arată la show-ul pregătit de glo™, pe 22 aprilie. Cu muzică bună, artă, energie și artiști de seamă. Și vestea cea mai bună: poate să participe toată lumea, pentru că va fi transmis online. Evenimentul sărbătorește câștigătorii concursului glo™ Urban Pairs & Art Flairs și scoate lucrările lor la lumină, să le vadă cât mai multă lume: pe tricouri, la Art Safari, în expoziție, și live, pe internet. Alături de ei vor fi artiștii care au jurizat competiția de artă digitală și art workurile create de ei special pentru acest eveniment. Totul încununat cu un concert Macanache și Bruja. 

 

Vibe futurist, energie & carpe diem

Bineînțeles, viitorul depinde de felul în care trăiești prezentul și sărbătorești clipa. Nu există fără experiența acumulată zi de zi. Așa cum optimismul, visurile și planurile mărețe dau ritm zilei de azi. Sunt forțele care fac viața o continuă curbă între agonie și extaz. Forțe bune, chiar dacă opuse. Sau, cum ar spune filosofia glo™: Break Binary. Aceasta a fost tema de pornire a concursului glo™ Urban Pairs & Art Flairs, unde artiștii au propus versiunile lor pentru viitor. Iar acum, câștigătorii și operele lor sunt scoase în lume în cadrul unui eveniment cu muzică, artă și fashion. 

Pe 22 aprilie, lucrările finaliste vor fi prezentate într-un show fără public, dar care va fi transmis online pe paginile de Facebook și Instagram glo™, Sneaker Industry și Art Safari. 

În cadrul evenimentului, puteți vedea și tricourile cu artworks create de artiștii care au jurizat competiția, Gorzo, Felix Aftene, Ana Bănică, Irina Dragomir și Irina-Maria Iliescu. Iar tricourile cu artă merg cel mai bine alături de sneakers în ediție specială. Pe 22 aprilie, vor fi prezentate și cele 6 perechi de sneakers desenate de Graure.

Show-ul nu ar fi complet fără muzică. Macanache și Bruja vor da un concert pentru a celebra viitorul, dar și pentru a sărbători clipa cu dans și voie bună. 

Lucrările despre viitor ale câștigătorilor și ale artiștilor din juriul glo™ Urban Pairs & Art Flairs pot fi văzute și după încheierea evenimentului. Ele vor fi expuse în perioada 23-30 aprilie, în magazinul Sneaker Industry, unde va avea loc expoziția Urban Pairs & Art Flairs.

Așa că nu ratați show-ul de artă al primăverii, notați-vă data în calendar: 22 aprilie. 

+18. glotm este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related